VIDEO. Scandal uriaș între Rareș Bogdan și Codrin Ștefănescu. RB: „sunteți niște neobolșevici. De ce guvernați doar pentru infractori?”. CȘ: „ești un securistoid insalubru. Opriți-l pe turbat”


VIDEO.  Scandal uriaș între Rareș Bogdan și Codrin Ștefănescu. RB: „sunteți niște neobolșevici. De ce guvernați doar pentru infractori?”. CȘ: „ești un securistoid insalubru. Opriți-l pe turbat”

După ce și-au spus Hristos a Înviat, Rareș Bogdan, principalul candidat al PNL la europarlamentare, și Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, au avut un virulent schimb de replici, soldat la un moment dat cu închiderea microfoanelor și presărat cu nenumărate jigniri.

Rareș Bogdan: De ce nu luați bani europeni, domnule Ștefănescu?

Codrin Ștefănescu: Haideți că nu mă interogați dvs pe mine, domnuuu Rareș Bogdan...

RB: Păi dacă dvs ați intrat peste mine, vă întreb, eu nu vă interoghez...

CȘ: Mi-aș fi dorit foarte mult să fiu în platou cu domnul Rareș Bogdan...

RB: Cu mine în platou poate să vină Liviu Dragnea sau Rovana Plumb, dvs la altă clasă, nu cu mine. La clasa mică...Eu sunt la universitate, dvs sunteți la grădiniță

Moderatorul emisiunii Dosar de Politician, Silviu Mănăstire: nu se înțelege nimic, nu putem face o dezbatere. Vă rog...

RB: De ce nu luați bani europeni?

: Nu e același RB de la Realitatea TV care urla în platou că să iasă marțaforii de la PNL din studioul lui?

RB: De ce scoateți din context? Că Jandarmeria condusă de dvs și de Carmen Dan intra peste manifestanți, domnule Ștefănescu...Și de asta, pentru că PNL atunci nu a reacționat! Veniți cu lucruri concrete, nu cu prostii. V-ați bătut joc de România (...) De ce nu guvernați România?

CȘ: Ipocritule...(neinteligibil)...ești toxic pentru societate...cum pot să intru în dialog cu un subom ca tine?!

RB: De ce guvernați doar pentru infractori?! Și pentru pușcăriași de doi ani și jumătate?!

CȘ: Nu și-a luat medicamentul...

Silviu Mănăstire: În momentul ăsta nu aveam cum să ne înțelegem. Lavalierele invitaților au fost tăiate, fac apel la ei pentru a respecta publicul. Rareș Bogdan, ai lucrat în televiziune, hai să respectăm oamenii.

RB: Eu nu vreau să vorbesc cu așa ceva. Întrebați-l din partea cărui partid vorbește. PRM sau PSD?

CȘ: Suntem sătui de persoanje de genul acesta care n-au adus nicio comtribuție și nicio valoare societății, în afară de ticăloșii exprimate în spațiul public. Păi să vă reamintim mesajele absolut halucinante și mizerabile și suburbane pe care le-a adus acest personaj...

RB: La cine faceți referire domnuuuu Ștefănescu...la domnul Dragnea?

: Fac referire la dumneata care ești în platou...

RB: Dvs sunteți avocatul infractorilor de doi ani și jumătate, dvs și partidul pe care îl reprezentanți vă ocupați strict de infractori, de parcă țara asta ar fi formată numai din infractori.

CȘ (către Mănăstire): Eu sunt prin telefon, iar dvs aveți în platou un isteric care nu și-a luat pastilele...

RB: Domnu Ștefănescu, dacă doriți să facem un concurs de jigniri, putem s-o facem. Eu doresc să vorbim despre România. (...)

CȘ: Cred că nimeni nu ne-a jignit mai mult decât dvs. (...) Nu-mi face nicio plăcere să stau de vorbă cu acest personaj...

Codrin Ștefănescu începe să înșire realizările PSD și, în timpul delirului, nu mai realizează că cel care îl întrerupe este chiar moderatoul, declanșând un nou atac la adresa lui Rareș Bogdan. Candidatul PNL răspunde imediat.

RB: Domnule, sunteți niște neobolșevici, care faceți o confuzie gravă între banii de la buget pe care îi împărțiti și banii europeani...Nu mai mințiți!

Silviu Mănăstire: De ce nu avem totuși o autostradă care să unească cele trei provincii istoriece?

CȘ: Avem o legislație foarte sufoasă. Noi ca partid social democrat ne-am axat și am reparat foarte multe din găurile vechilor guvernări. Noi am majorat salariile și pensiile pentru că multinaționalele foloseau forța de muncă pe post de sclavi. Noi am majorat salariile inclusiv în mediul privat. (...)

RB: Acești domni au venit la putere și s-au preocupat de un singur lucru – scăparea infractorilor de pușcărie. Au venit cu celebra OUG 13, după care, de doi ani și jumătate, singura lor preocupare este cum să-și albească cazierele, cum să-și salveze infractorii și grupul infracțional organizat. Domnul Ștefănescu minte când vorbește de bani europeani. PSD nu a adus bani europeni în România. (...) Nu au făcut un metru de autostradă. A trebuit să vină Mandachi9 să-l facă de Mandachi să-l facă...

CȘ: Când domnul Liviu Dragnea ieșea la tablă să explice cum s-au majorat pensiile și salariile și puterea, domnul din platou împărțea lalele prin Teleorman și era huiduit.

RB: Am fost în 25 de județe, dintre care opt roșii, și nu am fost huiduit de un singur om, spre deosebire de dvs și Liviu Dragnea care ați ieșit prin spate, pe la ghena de gunoi, la Iași...

: Opriți-l pe turbatul ăla din platou...

RB: Nu aveți curaj să mergeți pe stradă! Haideți cu mine...eu pe un trotuar, dvs pe altul.

CȘ: Domnul turbat, potoliți-vă puțin, respectați-i pe românii care se uită la B1. (...)

RB: Să discut cu Rovana Plumb, dânsa e pe primul loc, sau cu Liviu Dragnea, ce-mi dați păcăliciul ăsta să vorbesc cu el, sincer? Păi vorbesc cu păcălici?!

: Opriți-l pe securistoidul din platou, pe acest personaj insalubu de Securitate. (...) Faptul că l-am făcut securist nu este o jignire, este o realitate. Opriți-l pe turbat că e imposibil...


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.