FOTO Postare șocantă a tânărului care i-a strigat "NIMIC" lui Dragnea la Suceava: "Pe data de 26 Mai voi vota PSD"


  • Podul
  • Apr 23, 2019 19:26
  • 3938
FOTO Postare șocantă a tânărului care i-a strigat "NIMIC" lui Dragnea la Suceava: "Pe data de 26 Mai voi vota PSD"

Tânărul Ștefan Petrencic din Zvoriștea, Suceava, care a participat la întrunirea PSD de la Dumbrăveni și i-a strigat lui Dragnea că nu a făcut nimic pentru satul românesc a postat un mesaj cel puțin bizar pe contul său de Facebook. 

CITIȚI ȘI: EXCLUSIV Ce nu au surprins camerele video la Suceava. Tânărul care i-a spus NIMIC lui Dragnea „a fost bătut cu pumnii, palmele și picioarele până la ieșirea din comună. A fost fugărit ca un câine”

"Domnilor nu sunt eu cel care a avut de comentat la discursul domnului Dragnea. Vreau sa fiu lasat in pace si sa nu fiu subiect de discuție pentru campania electorală! Chiar și pe data de 26 Mai voi vota PSD!", a scris Ștefan Petrencic pe Facebook.

Sursele noastre din comună ne-au dat de înțeles că asupra tânărului s-ar fi făcut presiuni din partea autorităților locale și că mesajul lui ar putea avea legătură cu primarul PSD din Zvoriștea care este foarte tulburat "și nu mai poate dormi noaptea" după tot iureșul din presă. Totodată, de precizat că Ștefan Petrencic este vecin cu primarul PSD din Zvoriștea. 

Vă prezentăm și un val de reacții de consternare la postarea lui Ștefan, inclusiv a unor prieteni sau vecini care avansează ipoteza că este posibil să i se fi spart contul de Facebook:

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.