Fost secretar de stat despre Codrin Ștefănescu: „gargaragiu oportunist, agresiv și mitoman”. „Vadim Tudor îl considera nebun”


Fost secretar de stat despre Codrin Ștefănescu: „gargaragiu oportunist, agresiv și mitoman”. „Vadim Tudor îl considera nebun”

Valeriu Nicolae, 49 de ani, fost secretar de stat în guvernul Cioloș și până de curând membru al formațiunii PLUS, din care a demisionat pentru că nu i-a plăcut versiunea în care tindea să se transforme ca politician, schițează cu talent, umor și realism portretele unora din cele mai toxice persoanje conectate cu mafia care distruge statul de drept.

Ultimul, abia postat pe Facebook, este al secretarului general PSD Codrin Ștefănescu, 50 de ani, personaj cheie din prezentul anturaj penal și venal al lui Liviu Dragnea, misterios de bogat, tupeist agresiv și arogant, cu mătuși „rasate și finuțe” care, grație generozității pesediste, își permit după ani de austeritate să ia masa la restaurant. Povestea cu restaurantul a fost relatată recent de Dragnea într-o emisiune de abjectă propagandă la Antena3. Codrin Ștefănescu, supranumit în mediul online și „cap de penis”, este unul din coordonatorii interlopilor cu mușchi care îl acompaniază pe Dragnea la ÎCCJ în momente dificile. Podul a relatat AICI pe larg cum se antrenează sportivii PSD pentru viitoarele alegeri. 

Redăm integral mai jos portretul realizat de Valeriu Nicolae lui Codrin Ștefănescu:

„Codrin Ștefănescu este unul dintre cele mai absurde și toxice personaje din politica românească. Un gargaragiu oportunist, agresiv și mitoman numele lui a fost implicat în cam tot ceea ce este mai mizerabil în România. Scandaluri sexuale/prostituate, scandaluri legate de interlopi, scandaluri legate de furturi de tablouri, scandaluri cu imobiliare și corupție, scandaluri cu trafic de persoane, scandaluri din cauza unor declarații siderante prin nesimțirea sau ineptitudinea lor absolută, scandaluri legate de sănătatea lui psihică, scandaluri diplomatice , scandaluri cu bătăi și insulte sunt toate parte a CV-ului liderului PSD.

Domnul Ștefănescu pare să fi avut o carieră de bișnițar cu ambiții de mafiot până la 29 de ani cănd este lovit de pasiunea studiului. Între anii 2001 și 2002, în timp ce este deputat, secretar executiv la PSD, prim-vicepreşedinte al Biroului de Studii şi Cooperare Internaţională Antidrog, Secretar General al ACORD `89 domnul Ștefănescu studiază la două facultăți, face un masterat și devine doctorand.

A fost un om de bază într-un partid perfect pentru orice sociopat agresiv – Partidul România Mare. A fost deasemenea vice-președintele Partidului Conservator al domnului Dan Voiculescu și a ocupat mai multe funcții în PSD. În mod firesc a fost de mai multe ori deputat, este unul dintre cei mai importanți oameni din PSD și probabil politicianul cu cele mai multe invitații în studiourile televiziunilor de știri. A fost și este promovat masiv de Antena 3 și România TV. Vadim Tudor îl considera nebun. #nutotei

PS. Primesc mesaje de amenințare – un indicator bun că portretele funcționează.”

Pentru mai multe detalii în ceea ce privește viața și activitatea „bunului om” Valeriu Nicolae, așa cum este perceput și descris el de apropiați, puteți accesa interviul realizat de Andrei Crăciun pentru siteul viitorulromaniei.ro.

„Valeriu Nicolae (49 de ani) a fost inginer, a fost oengist, a scris (și scrie încă) prin gazete, l-au publicat italienii în volum, a muncit în nouă țări străine, are școală multă și bună (master în diplomație), ajută până în ziua de azi copiii săraci din Ferentari, a intrat oarecum și în politică, a fost și în guvernul tehnocrat. E țigan, dar putea fi și tătar, bulgar, surinamez, canadian sau vietnamez. Valeriu Nicolae e un om bun”, scrie Andrei Crăciun.

Fabuloasele portrete realizate de Valeriu Nicolae toxicilor zilei le puteți citi pe pagina sa de Facebook: Călin Popescu Tăriceanu, Rovana Plumb (partenera preministrei de schingiuire a logicii și oratoriei), Bogdan Chirieac (specializat în linșare mediatică și în șantaj), milițianul Pavel Abraham, mârlanul semidoct Eugen Nicolicea, Sorin Roșca Stănescu, turnătorul plătit al Securității.

CITEȚI ȘI: Cum se pregătesc gorilele lui Dragnea de alegeri. Imagini înfricoșătoare de la antrenamentele pesediștilor agresivi de la ÎCCJ

Cine sunt MAHALAGIOAICELE cu Vuitton din Teleorman, angajate la stat, care zbierau din toți bojocii „DRAGNEA, PREȘEDINTE” în față la ÎCCJ

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.