AUDIO Dragnea a făcut spume când un cetățean i-a spus că nu a făcut nimic pentru satul românesc: "Nimic ești tu, ți-o spun direct!"


AUDIO Dragnea a făcut spume când un cetățean i-a spus că nu a făcut nimic pentru satul românesc: "Nimic ești tu, ți-o spun direct!"

Liviu Dragnea continuă turul minciunii prin România. Aflat la un miting la Suceava în comuna Dumbrăveni, un participant la manifestație i-a întrerupt șirul de minciuni pentru a-l atenționa că nu a făcut nimic de fapt pentru satul românesc. 

Dragnea, nesuportând adevărul, a reacționat agresiv la adresa cetățeanului așa cum puteți vedea în dialogul următor:

Liviu Dragnea a fost confruntat joi la un miting electoral din Suceava chiar de către un participant la reuniunea social-democrată. Discursul liderului PSD a fost întrerupt de o persoană din public care i-a strigat că social-democrații nu au făcut nimic pentru satul românesc, potrivit Digi FM.

Liviu Dragnea: Gândiți-vă… zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?

Participant la miting: Nimic!

Liviu Dragnea: Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România…

ASCULTAȚI AICI AUDIO

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.