Tudorel Toader își amenință foștii acoliți cu o SCRISOARE devastatoare


Tudorel Toader își amenință foștii acoliți cu o SCRISOARE devastatoare

Alungat într-un mod umilitor din fruntea Justiției de mafia sinistră pe care a servit-o cu devotament, ministrul Tudorel Toader nu concepe însă să părăsească fotoliul de ministru de care s-a atașat în mod iremediabil fără a răspunde corespunzător infractorilor care îl acuză că nu a aplicat corect „programul de guvernare”.

Astfel, miercuri seara, Toader i-a trimis lui Victor Ciutacu, în timpul emisiunii de propagandă antijustiției de la România TV, un SMS în care precizează că va publica o scrisoare publică în care va arăta adevăratele motive ale remanierii.

”Voi veni cu o scrisoare publică și voi arăta adevăratele motive ale revocării! Directiva cu prezumția am trimis-o la Parlament, drept proiect de lege, aprobat de Guvern, în noiembrie 2017!”, arată Toader în mesajul citit în direct de Victor Ciutacu.

Premierul Viorica Dăncilă a trimis miercuri seară la Cotroceni propunerea de revocare a lui Toader, căruia PSD i-a retras sprijinul politic, şi demisiile lui Plumb şi Intotero, precum şi propunerile de înlocuitori, anunţă Guvernul.

Candidata Alianței USR-Plus la alegerile europarlamentare Clotilde Armand a trecut în revistă, pe pagina sa de Facebook, „marile realizări” ale mandatului lui TT:

Tudorel Toader - bilanț de mandat:

- România plăteşte mai mult pe pensia specială a lui Tudorel Toader decât pe chiria pentru aurul ţinut la Banca Angliei;

- Este primul ministru al Justiței din UE care a fost (i)evaluat de un condamnat penal (Liviu Dragnea);

- Autorul Secției de investigare a magistraților; 

- Primul ministru al Justiției care a refuzat acreditarea jurnaliștilor la minister pentru că așa a vrut el;

- A plecat de la o reuniune oficială din Japonia pentru că a fost sunat de Dăncilă să o revoce pe L.C.Kovesi;

- A spus că reforma Justiției propusă de el urmează modelul francez și a urmat modelul lui Putin;

- Tot ce a făcut până acum este în contradicție cu recomandările MCV, Comisiei de la Veneția și GRECO;

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.