Batalioanele de propagandă ale Antenei 3 și RTV, mobilizate de Codrin Ștefănescu. Directiva dată de PSD: ce mesaje trebuie să spună "jurnaliștii" pe post


Batalioanele de propagandă ale Antenei 3 și RTV, mobilizate de Codrin Ștefănescu. Directiva dată de PSD: ce mesaje trebuie să spună "jurnaliștii" pe post

Partidul Social Democrat turează motoarele propagandei. Trebuie să se asigure că își poate minți din nou votanții, că se poate baza pe acel electorat captiv, ținut în temințele sărăciei cauzate de corupția endemică PSD-istă. Și cum poate PSD să mintă cel mai facil și eficient? Desigur că prin oficinele propagandistice Antena 3 și RTV. Așa-zișii jurnaliști de la Antena 3 și RTV le servesc celor din PSD cele mai comode întrebări.

Această situație este ilustrată chiar prin dezvăluirea jurnalistului Mircea Marian, care informează că în cursul zilei de joi, "cap de cauciuc" Codrin Ștefănescu s-a întâlnit cu șefii de la Antena 3 și RTV pentru a oferi trusturilor de "presă" seria de mesaje prin care să își mintă publicul și să facă campanie PSD-ului la europarlamentare. 

"Ieri, șefi de la Antena 3 și RTV au participat la o ședință cu Codrin Ștefanescu, care i-a sincronizat cu “comunicatorii” PSD. Indicațiile lui Codrin au fost să se difuzeze mesajele:

- PSD e strâns unit în jurul Liderului Livache

- Iohannis îl susține pe Lazăr fiindcă l-a protejat/ e șantajat în dosarul caselor retrocedate ilegal

- referendumul are doar rolul de a sustine PNL
Moderatorii A3 si RTV vor ridica aceste mingi la fileu, “comunicatorii” PSD le vor juca.

Campanie europeană pentru P.E", a scris jurnalistul Mircea Marian pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.