UPDATE. ISTERIE la Antena3! Liviu DRAGNEA, urmărit noaptea, în trafic, de mașini misterioase. „Când eşti, doi ani, primul la floarea soarelui şi porumb în Europa, eşti un pericol”


UPDATE. ISTERIE la Antena3! Liviu DRAGNEA, urmărit noaptea, în trafic, de mașini misterioase. „Când eşti, doi ani, primul la floarea soarelui şi porumb în Europa, eşti un pericol”

Prezența infractorului Liviu Dragnea în studiourile Antenei 3 a oprit, chiar și pentru o seară, agresivul delir anticomunist ipocrit de care a făcut exces propaganda mafiei zilele astea, odată cu dezvăluirile legate de trecutul de procuror comunist al lui Augustin Lazăr.

Dotat cu noi flipcharturi de creștere economică, fără să fie întrerupt, contrazis sau pus în dificultate de partenerul antenist de monolog, președintele PSD a vorbit mai ales despre dușmanii României care, sub pretextul democrației, vin și ne fură resursele, dar și despre nivelul de trai incredibil la care au ajuns pensionarii de când actuala coaliție de guvernare îi răsfață cu pensii mărite.

„Când eşti, doi ani, primul la floarea soarelui şi porumb în Europa, eşti un pericol”, a precizat Dragnea apropo de invidiile pe care le stârnește României pe plan externe.

”S-au învățat că această țară stă mereu cu capul plecat (...) Nu vine nimeni să ne dea, toată lumea vine să profite de această țară. Toate companiile lor vor să se dezvolte aici în detrimentul companiilor noastre. Înțeleg că vrei să te dezvolți într-o țară, dar, nu pune presiune prin oficialii europeni ca autoritățile de aici să se înmoaie și să nu ia măsuri pentru ca tratamentul să fie egal. Noi nu vrem să favorizăm firmele românești, noi luptăm să aibă măcar același tratament ca firmele străin care vin în țara noastră. Doi: trebuie să-ți platești taxele așa cum le plătești peste tot în lume", i-a povestit Dragnea lui Răzvan Dumitrescu, realizatorul emisiunii Subiectiv, care îl asculta și privea fascinat.

 ”Vorbeam cu Codrin Ştefănescu aseară, când ne întorceam de la Giurgiu, şi spunea că are nişte mătuşi, doamne foarte educate, pregătite, foarte finuţe şi rasate care ani de zile nu ieşeau la restaurant şi de câteva luni de zile merg frecvent la restaurant împreună. Mănâncă ce mănâncă, beau un suc, beau o cafea. Şi au spus:  «Acum începem să ne permitem, nu ne mai este frică de ziua de mâine, nu mai eşti obligată să alegi între medicamente şi mâncare, între mâncare şi facturi»”, a mai povestit liderul social-democrat.

Liviu Dragnea ar fi fost urmărit apoi, în trafic, de două mașini după ce a părăsit sediul Antenei 3, după cum a relatat agitat Răzvan Dumitrescu într-o intervenție în direct. „S-a întâmplat în jurul orei 23.00. Noi am terminat în jurul orei 22.50 de minute primele două părți ale emisiunii, la 23.00 Liviu Dragnea a părăsit postul nostru și vedeți cum este urmărit în trafic de două mașini. Una dintre ele se pare că este a celebrului așa-zis Marian "Ceaușescu", a explicat Răzvan Dumitrescu.

„Probabil că e o acțiune a celor de la haștag #rezist care au rămas doi-trei și fac o mulțime de scandaluri. Problema știți care e? că au fost încurajați astăzi. O procuroare de la nu știu ce tribunal sau de la o judecătorie din sectorul 5 a spus că ...aaaaaaa...laaaa....aaaaaa...procuroarea a închis dosarul, a clasat dosarul la plângerea domnului Bacalbașa care a fost agresat, împins, bruscat în toate felurile. Sunt aceiași 3-4 agitați mintal, care au zis, dacă ne lasă procuratura să le facem ăstora tot felul de agresiuni, păi hai să le facem agresiuni...”, a comentat scârbit Mugur Ciuvică.

”Dacă totul s-ar fi întâmplat în SUA și cel urmărit ar fi fost un înalt oficial american, cei care îl urmăreau cu mașinile în trafic ar fi fost arestați imediat”, a conchis analistul veșnic lehămetit al propagandei.

UPDATE Ionel Răcaru și Marian Moroșanu (Ceaușescu) au dezmințit categoric afirmațiile din timpul emisiunii lui Răzvan Dumitrescu potrivit cărora l-ar fi urmărit în trafic pe Liviu Dragnea. „Am fost, într-adevăr, seara trecută la sediul Antenei 3 pentru a-l întâmpina pe Liviu Dragnea cu o plăcuță suedeză la ieșirea din emisiune. Și asta a fost tot! Se poate vedea și în liveul realizat de Ceaușescu. Noi am plecat la 15 minute după ce a trecut mașina lui Dragnea, spre casele noastre. Este o minciună sfruntată marca DC News și Antena3 că l-am fi urmărit în trafic. Ce au filmat ei sunt mașinile noastre plecând normal de pe loc, în niciun fel în urmărirea cuiva”, a declarat Ionel Răcaru pentru podul.ro.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.