FOTO Ambasada Olandei își bate joc de Tudorel Toader: "Acest text se va autodistruge"


FOTO Ambasada Olandei își bate joc de Tudorel Toader: "Acest text se va autodistruge"

Ambasada Olandei a postat un mesaj pe Facebook în care îl ironizează pe ministrul Justiției, Tudorel Toader. Motivul este legat de modul repetat în care Toader a postat pe Facebook mesaje despre care anunța că le va șterge într-o oră.

"21 de zile pana la Ziua Nationala...

A inceput numaratoarea inversa si suntem in toiul pregatirilor: pe 24 aprilie sarbatorim Ziua Nationala a Olandei. Astazi a plouat, noi am degustat. Si ni s-a mai si aratat ceva in cafea!",  au scris diplomații olandezi. 

Postarea a fost completată de o cafea pe care scrie "acest text se va autodistruge"

Vă prezentăm foto în cele ce urmează:

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.