Fieful lui Dragnea, ocupat de liberali. PNL va organiza un miting de amploare în Alexandria


Fieful lui Dragnea, ocupat de liberali. PNL va organiza un miting de amploare în Alexandria

PNL anunță un miting de amploare în fieful lui Dragnea, Teleorman în care și-a propus să prezinte candidații la alegerile europarlamentare. La eveniment sunt așteptați 7.000 de simpatizanți ai formațiunii politice, unde vor fi prezenți și reprezentanții a șapte județe din zona de sud a țării.

Liberalii, în frunte cu Rareș Bogdan, vor organiza mitingul în orașul Alexandria în data de 20 aprilie de la ora 17:00.

„Rareș Bogdan intenționează încă de când a făcut pasul spre politică să vină în ograda ținută în paragină de Dragnea, să interacționeze cu oamenii și să afle ce îi mai mână pe unii să voteze PSD în condițiile în care județul este ultimul pe țară din orice punct ai privi…”, scrie jurnalista Monica Vasilescu pe liberinteleorman.ro

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.