Realitatea TV, în faliment. Oreste prezintă de ce e de vină Cozmin Gușă pentru faptul că românii nu s-au mobilizat să susțină mai vocal postul de televiziune


Realitatea TV, în faliment. Oreste prezintă de ce e de vină Cozmin Gușă pentru faptul că românii nu s-au mobilizat să susțină mai vocal postul de televiziune

Acționarul Realitatea TV, Cozmin Gușă, a început să se lamenteze la TV că oamenii nu sar să susțină postul de televiziune după ce a anunțat că a intrat în faliment. 

"Domnul președinte nu a spus nimic apropo de impasul prin care trecem. Nu-i nimic, domnule președinte, vin alegerile. (...) Ludovic Orban și Dacian Cioloș au reacționat în bășcălie, într-un fel, spunând că au crezut că e o glumă de 1 aprilie. Asta arată că nu le pasă", a spus Cozmin Gușă miercuri seară în emisiune la Denise Rifai.

În acest context, jurnalistul Oreste Teodorescu a punctat motivele pentru care Cozmin Gușă este principalul vinovat pentru care Realitatea TV nu beneficiază de susținerea pe care ar fi meritat-o în mod normal. Astfel, Realitatea TV, din cauza și prin intermediul lui Cozmin Gușă, a început să adopte o retorică de tip Ghiță TV (România TV) sau Dan Voiculescu TV (Antena 3). Pe lângă acest lucru, de retrecut în revistă faptul că tot Cozmin Gușă a renunțat la echipa lui Rareș Bogdan, cât și la invitații de marcă ai acestuia, Oreste Teodorescu, Oana Stănciulescu ș.a.m.d., jurnaliști care semnalau articulat, argumentat și fără menajamente abuzurile clanului PSDragnea. 

De subliniat și un aspect ce ține de piața media. În momentul în care renunți la un concept de emisiune precum Jocuri de Putere și transformi treptat televiziunea într-un spațiu media în care are loc "cântarea corupților, gen tezaur folcloric invitând toți penalii și dușmanii statului de drept în lungile și ucigător de plictisitoarele caravane prin fiefurile baronilor locali", nu este de mirare că puțină lume sare în sprijinul Realitatea TV. Publicul care de la ora 21 era obișnuit să audă cât rău fac României cei de la PSD-ALDE-UDMR s-a trezit cu un soi de Antena 3, iar acei oameni au ales pe cale de consecință să abandoneze Realitatea TV. 

"De ce nu te plânge nimeni, Kuzmine?

Inadecvarea și refuzul realității l-au transformat pe bietul geostrateg într-un personaj tragi-comic! După ce a înlocuit echipa lui Rareș Bogdan și a renunțat la invitații lui speciali care atacau argumentat, articulat, alert abuzurile și corupția ciumei roșii, transformând spațiul televiziunii sale in cântarea corupților, gen tezaur folcloric invitând toți penalii și dușmanii statului de drept în lungile și ucigător de plictisitoarele caravane prin fiefurile baronilor locali, acum când Realitatea a dat faliment, se miră că nu-l susține nimeni!

Pai ce sa susțină Kuzmine? O noua A3 încrucișată cu RTV și cu retorica de Ceaiul de la ora 5 mixat cu DDTV? Chiar și când îți vin creditorii sa îți dezmembreze jucăria de care ai abuzat cu orele, in ultima vreme, pe tine tot statul paralel te obsedează! Ți-o fi pus Ghiță ceva in bere la Belgrad?

Uite o mostră de stupiditate pentru care nu te va plânge nimeni, magister: “Legat de K2, a existat aceată misiune de a prelua Realitatea TV de la Sorin Ovidiu Vântu, care era obsesia lui Coldea și Kovesi, iar mai apoi a devenit Ghiță obsesia lor, dar, din fericire, până la urmă Ghiță le-a dat de gol binomul. Dosarele deschise pe numele lui Kovesi sunt ca urmare a plângerilor lui Ghiță și probabil că el nu este singur în acest demers”

Te-a prostit Ghiță ca pe gușter! În loc sa îmbătrânești cu înțelepciune, ai dat in mintea copiilor...", a scris Oreste Teodorescu pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.