FOTO Teodorovici, sfidător la întâlnirile cu cetățenii: pantofi sport de mii de lei. Oreste: "Mai chipărosule bugetar, de unde ai tu bani?"


FOTO Teodorovici, sfidător la întâlnirile cu cetățenii: pantofi sport de mii de lei. Oreste: "Mai chipărosule bugetar, de unde ai tu bani?"

Jurnalistul Oreste Teodorescu a făcut cunoscut opiniei publice un detaliu observat de puțini în privința ministrului de Finanțe, Eugen Orlando Teodorovici. 

Concret, ministrul de Finanțe este posesorul unor pantofi sport de lux, în valoare de 1490 de dolari (6266 lei), marca Louis Vuiton. Orlando își permite pantofi la un asemenea preț deși este un bugetar, care a fost salariat de o viață și are chiar credite lunare de 5000 de euro, semnalează Oreste în postarea de pe Facebook. În timp ce Orlando se gândește ce model de pantofi de lux să mai cumpere, românii o duc din ce în ce mai prost din cauza felului dezastruos în care PSD guvernează, din cauza corupției endemice și din ce în ce mai acute a actualei puteri și din cauza modului în care se încearcă ducerea de nas a românilor cu tot felul de pomeni.

"Mai chipărosule bugetar, mai trădătorule de țară care ne pui aurul pe tava rușilor, mai gauche caviar, salariat de o viață care are credite lunare de 5000 de euro! Mai populistule care-i prostește pe bieții sărăntoci cu pomeni sociale, de unde ai mă frumosule, calcarosule tu bani să porți la mitingurile penalilor din partidul tău de unsuroși pantofi sport Zapatillas Louis Vuiton de 1490 dolari?", a scris Oreste pe Facebook.

 photophoto

photophoto

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.