Cenzura lui Tudorel continuă. O jurnalistă a fost și ea interzisă la Ministerul Justiției


Cenzura lui Tudorel continuă. O jurnalistă a fost și ea interzisă la Ministerul Justiției

Jurnalista Ionela Arcanu nu a primit acreditare la Ministerul Justiției. Este al doilea jurnalist ”incomod” care este interzis de Tudorel Toader, după Ovidiu Oanță de la Pro TV.

”Am primit interzis la Ministerul Justitiei anul acesta. Aveti mai jos "explicatia" lui Tudorel Toader”, scrie Ionela Arcanu.

Amintim că Ministerul Justiției a refuzat să îi mai acorde acreditare jurnalistului ProTV, Ovidiu Oanță, potrivit unei postări pe pagina oficială de Facebook a ziaristului.

Refuzul vine la două săptămâni după ce ministrul de Justiție, Tudorel Toader, i-a amenințat, într-o declarație de presă, pe jurnaliști că le va retrage acreditările dacă aceștia îi vor mai pune întrebări incomode.

„Tudorel Toader isi duce la bun sfarsit amenintarea: Ministerul Justitiei mi-a retras acreditarea. Oficial mi s-a comunicat ca mi se refuza acreditarea pentru 2019, raspunsul fiind dat nu in doua zile la cererea din ianuarie, ci la doua luni distanta. In plus, nu mi se comunica explicit in ce fel am afectat activitatea Ministerului Justitiei. Probabil prin sutele de intrebari pe care i le-am adresat ministrului Justitiei”, a scris Ovidiu Oanță pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.