Rareș Bogdan îl desființează pe trădătorul Teodorovici: "Acest discotecar are tupeul grotesc să mă acuze pe mine de trădare de neam și țară?!"


Rareș Bogdan îl desființează pe trădătorul Teodorovici: "Acest discotecar are tupeul grotesc să mă acuze pe mine de trădare de neam și țară?!"

Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor, a plecat pe urmele șefului său Liviu Dragnea și a început și el războiul cu presa. Concret, Eugen Teodorovici i-a acuzat pe Rareș Bogdan, realizatorul Jocuri de Putere, și alte personalități că de fapt ei fac rău României. Tupeul lui Teodorovici a venit după ce Rareș Bogdan și Florin Cîțu au devoalat modul în care ministrul Finanțelor face jocul altor state, inclusiv Rusia, și nu cel al României

”Ca să îi explicaţi şi colegului dumneavoastră diseară. O să aveţi un răspuns complet pe 7 iunie (când va fi anunțat votul pentru postul de membru nepermanent în Consiliul de Securitate al ONU, unde România și-a depus candidatura). Când voi explica şi logica unui ministru care coordonează un întreg consiliu de miniştri… Vizavi de cei care insinuează, de ieri, azi, vă spun că sunt cei care trădează acest neam. Şi al dumneavoastră Rareş Bogdan, şi cine a mai declarat. Sunt cei care nu doresc decât răul acestei ţări, a spus Teodorovici. (vedeți AICI tupeul lui Teodorovici de la minutul 7)

În acest context, Rareș Bogdan a avut o reacție virulentă la adresa ministrului de Finanțe, semnalând tupeul pe care îl are Teodorovici când acuză pe alții de trădare când el "a încercat să scoată Barbados de pe lista paradisurilor fiscale cu restricții pentru firmele și persoanelor fizice din Uniunea Europeană".

"Adică acest Discotecar a încercat să scoată Barbados de pe lista paradisurilor fiscale cu restricții pentru firmele și persoanelor fizice din Uniunea Europeană și are tupeul grotesc să mă acuze pe mine de trădare de neam și țară! Doamneeeee, mult tupeu mai au slugile infractorului Dragnea...", a scirs Rareș Bogdan pe Facebook. 

Pentru a vedea cine sunt adevărații trădători, vă invităm să consultați și următorul articol: https://www.podul.ro/articol/tradatorii-un-senator-dezvaluie-cum-submineaza-guvernul-romaniei-securitatea-si-stabilitatea-ue-ce-le-a-promis-viorica-arabilor-si-ce-a-cautat-teodorovici-la-moscova-4632.html

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.