Apel de impact al unui antreprenor: "Vreți Uber, trebuie dat jos Guvernul"!


Apel de impact al unui antreprenor: "Vreți Uber, trebuie dat jos Guvernul"!

Retardul economic și abuzurile Guvernului Dăncilă se amplifică la cote din ce în ce mai apropiate de stalinism. Concret, ultima găselniță este de a fi interzise Uber și Taxify în toată România. 

În acest context, antreprenorul Alexandru Aniței, CEO al companiei Cybertech, a atras atenția că dacă vrem în continuare serviciile de calitate ale celor 2 companii trebuie dat jos Guvernul. 

"VREȚI UBER, TREBUIE DAT JOS GUVERNUL

Ministerul NeDezvoltării tocmai pregătește o ordonanță (adică o lege de-aia pe care pot să o dea peste noapte, fără vot și fără dezbatere publică) ca să interzică Uber și Taxify în TOATĂ ȚARA.

Motivul invocat: niște studii găsite nu știu pe unde cum că ride-sharing-ul le da peste cap lor dezvoltarea urbană, ridică noxele și traficul urban. Studii care pot fi dezmințite imediat. Motivul: și taximetrele funcționează de zeci de ani în același sistem și nu a observat nimeni așa ceva. Din contră, s-a observat inversul: mai puține mașini, trafic mai fluid, mai puține locuri de parcare necesare. Dar deh, nu contează cine măsoară, contează cine plătește.

În tot acest timp 2.5 milioane de utilizatori Uber și Taxify ÎN PROPORȚIE DE 98% apreciază aplicațiile ca fiind utile și 100% consideră că viața le-ar fi îngreunată fără ele.

DOUĂ MILIOANE JUMATE de români. Ăștia pun interesul câtorva mafioți în fața a milioane de români", a scris Alexandru Aniței într-o postare pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.