FOTO Ne-a bătut pe noi și se vede la ea. Carmen Dan, o nouă apariție tulburătoare. Reacțiile spumoase ale internauților


FOTO Ne-a bătut pe noi și se vede la ea. Carmen Dan, o nouă apariție tulburătoare. Reacțiile spumoase ale internauților

Secretara Carmen Dan a încercat să fie aptă pentru președinția Consiliului Uniunii Europene. Desigur că nu aptă din punct de vedere profesional. Tentativa lui Carmen Dan de a fi aptă pentru președinția Consiliului UE a fost doar din punct de vedere estetic, dar într-o notă de pamflet putem spune că a avut ghinionul să meargă pe la unul din medicii esteticieni falși care au fost descoperiți în ultima perioadă. Vă prezentăm în cele ce urmează o serie de comentarii spumoase ale internauților la vederea pozei prezentate de jurnalista Camelia Tabacu pe Facebook: "încă puțin și Norica Nicolai va părea acceptabilă", "s-o fărmat fotoșopu'!", "s-a operat la italian!", "nu cumva e Putin cu perucă?", "mireasa lui Dragnestein", "zici că-i rebut de la fabrica de păpuși Arădeanca, de pe vremuri", "măiculiță! Eu când i-am spus Chucky...", "se transformă în Ciorbea, deja o început să-i migreze un ochi".

Jurnalista Camelia Tabacu a mai prezentat una din aparițiile stridente ale ministrului de Interne Carmen Dan: "ministrul de Interne și unul dintre cei mai fideli oameni din anturajul lui Liviu Dragnea, Carmen Dan a avut, joi dimineață, o apariție bizară la Palatul Parlamentului. Machiată excesiv, cu părul proaspăt desprins de pe moațe, cu buze cam umflate, rimelată abundent și cu eșarfă multicoloră la gât, văduva de la Interne s-a prezentat, la reuniunea informală a JAI* de la Parlament, precum o starletă ofilită reparată stângaci de mâinile neexprimentate ale deja celebrului chirurg italian. Rotunjimile pe care le-a căpătat în ultima vreme o fac să aibă mai degrabă un aer de cofetăreasă, neavând parcă nimic din ținuta și atitudinea unui demnitar la poarta căruia strigă din toți plămânii, cerându-și drepturile, polițiștii și angajații din penitenciare care au ajuns să fie tratați mai rău ca infractorii pe care trebuie să-i țină în frâu".

VEDEȚI ȘI: Apariția stridentă a lui Carmen Dan la Parlament. Văduva de la Interne a venit cu buzele umflate

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.