FOTO DOCUMENT Ministerul lui Carmen "Gaz" face noi angajări. Se caută doi balerini


FOTO DOCUMENT Ministerul lui Carmen "Gaz" face noi angajări. Se caută doi balerini

Ministerul lui Carmen ”Gaz ” a publicat luni, 25 februarie, un anunț potrivit căruia se caută doi balerini, bărbați, pentru corpul de dansatori al Ansamblului Artistic „Ciocârlia” din cadrul M.A.I.

„Centrul Cultural al M.A.I. organizează concurs în vederea încadrării, pe perioadă nedeterminată, prin recrutare din sursă externă, în condițiile Legii nr. 53/2003 - Codul Muncii, republicată, Hotărârii Guvernului nr 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului - cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contracuale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din finduri publice, cu modificările și completările ulterioare, Hotărârii Guvernului nr. 335/2007 privind supravegherea sănătății lucrătorilor, cu modificările și completările ulterioare, Ordinului M.A.I. nr. 291/2011 privind Normele metodologice de supraveghere a sănătății lucrătorilor și având în vedere Memorandumul cu tema: Aprobarea deblocării unor posturi vacante în M.A.I. nr. 23808 din 28.11.2018 și Notele Centrului Cultural al M.A.I. nr. 243300 și 243301, ambele din 21.01.2019 privind NECESITATEA ÎNCADRĂRII POSTURILOR DE BALERINI(BĂRBAȚI) LA COMPARTIMENTUL BALET DIN CADRUL ANSAMBLULUI ARTISTIC „CIOCÂRLIA”.

Imaginea cu documentul a fost publicată de jurnalistul Stoica Ionel printr-o postare pe Facebook.

fotofoto
„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.