Oreste prezintă cum va veni apocalipsa justiției: "Dragnea vrea să pună două rapandule la conducerea Parchetului General și a DNA"


Oreste prezintă cum va veni apocalipsa justiției: "Dragnea vrea să pună două rapandule la conducerea Parchetului General și a DNA"

PSD continuă demersurile pentru acapararea totală a justiției. După OUG pe legile justiției dată de Tudorel Toader a apărut pe surse informația conform căreia PSD o vrea procuror general Corina Mândrilă în locul lui Augustin Lazăr, iar Cristian Deliorga la șefia DNA.

În acest context, jurnalistul Oreste Teodorescu prezintă de ce cele două personaje sunt obediente față de Partidul Social Democrat, iar în cazul în care Corina Mândrilă și Cristian Deliorga vor ajunge în pozițiile-cheie menționate anterior putem spune că Dragnea a acaparat total justiția.

Dragnea vrea sa pună doua rapandule la conducerea Parchetului General și a DNA...o dubla rusine pentru sistemul judiciar.

In locul lui Augustin Lazar, Ciuma Roșie o vrea pe Corina Mândrila, devenita celebra după ce i-a dat o sentinţă de 4 ani de închisoare cu suspendare lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei, deşi l-a găsit vinovat pentru o fraudă de peste 100 de milioane de euro. Un alt act de eroism a fost pe când individa era procuror DIICOT, și a trimis în instanţă dosarul Cocaină pentru VIP-uri în care Ion Ţiriac junior şi iubita lui Anastasia Lazariuc au fost achitaţi din lipsa de probe

La DNA, grupul infracțional organizat Scrovistea îl dorește pe judecătorul Cristian Deliorga. El a fost procuror şi vicepreşedinte al CSM între 2002 şi 2010, a fost anchetat de DNA în dosarul concursurilor fraudate pentru procurori în care a fost condamnat la 2 ani de detenţie fostul procuror general adjunct al României, Gabriela Ghiță.

Potrivit unor surse judiciare, lui Deliorga ”i-a trecut glonțul pe la ureche” şi el ar fi izbucnit în plâns în biroul procurorului de caz, Lucian Papici. Până la urmă, Deliorga a scăpat de acuzații din lipsă de probe, dar s-a retras ca judecător la Constanta. Este un apropiat al procuroarei Adina Florea de la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie și un servant al trioului penal Sorin Strutinski, Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu.

Așa vrea penalul flaușat sa-și impună controlul absolut asupra Justiției, a scris Oreste pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.