Un senator expert în finanțe demontează MINCIUNA guvernării Dragnea-Dăncilă privind creșterea economică. Care e de fapt realitatea


Un senator expert în finanțe demontează MINCIUNA guvernării Dragnea-Dăncilă privind creșterea economică. Care e de fapt realitatea

Senatorul PNL, Florin Cîțu, a publicat, marți, pe Facebook, o schemă grafică a creșterilor economice din 2018 pretinse de PSD ]n baza cărora este fundamentat bugetul pe 2019, dar care sunt într-o gravă neconcordanță cu realitatea.

Redăm postarea integrală a seatorului PNL Florin Cîțu:

„In acest an bugetul este "fundamentat" pe o crestere economica de 5.5%. In contextul in care PSD+ALDE au introdus mai multe taxe si economia globala incetineste.

Dar si mai important. Economia Romaniei franeaza.

In 2018 guvernul estima o crestere de 6.1%. Acum stim ca economia a franat si cresterea economica este 4%.

Taxele mai mari, cererea mai mica din exterior, dobanzi mai mari, preturi mai mari si interventii ale statului mai multe - toate arata o incetinire a economiei si in 2019.

Acestea sunt doar cateva argumente care arata ca guvernul este din nou prea optimist in 2019 avand in vedere contextul economic, scrie Cîțu.

Postarea este însoțită de o schemă grafică din care reiese minciuna guvernării PSDragnea privind creșterea economică.

fotofoto

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.