Replici geniale la postarea lui Dragnea despre Brâncuși: „Vrei să furi și coloana?”; „Livache, lasă-l, mă, pe Darius să se ocupe de artă”


  • Podul
  • Feb 19, 2019 11:22
  • 4354
Replici geniale la postarea lui Dragnea despre Brâncuși: „Vrei să furi și coloana?”;  „Livache, lasă-l, mă, pe Darius să se ocupe de artă”

 Liderul PSD, Liviu Dragnea, a postat pe Facebook un scurt mesaj cu ocazia împlinirii a 143 de ani de la nașterea lui Constantin Brâncuși. Textul este însoțit de o imagine superbă care surprinde Coloana infinitului, fără ca sursa fotografiei să fie însă precizată.

„Opera lui Brâncuși stă mărturie că identitatea românească este solidă și își are locul său într-un univers caracterizat de diversitate culturală. Constantin Brâncuși, un vizionar ale cărui lucrări sunt printre cele mai valoroase din lume, este un simbol al românismului. Arta sa va dăinui peste veacuri”, scrie Dragnea pe Facebook.

Mesajul a fost imediat taxat prin mai multe comentari geniale care fac referire la apucăturile și personajele controversate din anturajul liderului social-democrat:

Laurențiu Bărbulescu: Vrei să furi și coloana?

Cristian Velcu: Livache, lasă-l mă pe darius să se ocupe de artă. Tu ești pe partea penală !

Ioan Romeo: Boss, ți-ai pus ochiii pe ea? Nebunule, vrei să ți-o montezi lângă piscină, nu-i așa?

Irina Giana Ionescu: De prin bai le stiti p-astea, dle Liviu Dragnea?

Mioara Meralai: Dacă scria oricine altcineva statusul, jur că-l credeam. Cu noroiul scos de la sate puteam să-ți facem un boost și să-l punem lângă catedrală, dar Viorica l-a făcut nevăzut. Acum trebuie să ne reorietăm, na!

Andra Andrusca: Cum indraznesti sa mai vorbesti de identitate romaneasca atunci cand fermierii, producatorii, muncitorii romani nu sunt sustinuti deloc si in magazine gasim 90% produse straine ?!!!!!

Camelia Petrea: ,,V-am lăsat săraci și proști , vă găsesc și mai săraci și mai proști "
Câtă dreptate avea. 
Deșteaptă-te române s-ar putea să nu mai fim nici liberi ( cu așa penali în fruntea țării).

 Adrian Oanca Leonte: Cum stam cu achiziția "Cumințeniei Pământului"? Parca v-ați opus. Atunci Brâncuși nu era român și acum e? Hotărâți-vă!

Flavius Bândea: Fugi măh la baie! Ai ajuns să și dai cu părerea și în artă!! Mâine poimâine te vedem cu Irinuca în vizite de lucru!!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.