Dragnea s-a enervat pe jurnaliști și a dat-o în cacofonii: „Ce naiba! Parcă sunt RĂȚUȘCA cu boboci”


Dragnea s-a enervat pe jurnaliști și a dat-o în cacofonii: „Ce naiba! Parcă sunt RĂȚUȘCA cu boboci”

Liviu Dragnea, a avut, miercuri, o reacţie nervoasă la întrebările jurnaliştilor despre Legea bugetului şi retragerea candidaturii Olguţei Vasilescu la Ministerul Dezvoltării. ”Hai măi, ce naiba! Parcă sunt răţuşca cu bobocii!”, le-a spus liderul PSD ziariştilor, fără a se opri să răspundă întrebărilor, după cum relatează Mediafax.

După votul final din plenul Camerei Deputaților, asupra unor inițiative legislative, liderul PSD a ieșit din sală și s-a îndreptat către biroul său. În acest timp jurnaliștii acreditați Parlamentului l-au întrebat despre proiectul de buget și despre retragerea Olguței Vasilescu de la minister.

Iritat de întrebările adresate, liderul PSD le-a spus jurnaliștilor cuvintele mai sus menționate.

Vă reamintim că deputata PSD Lia Olguța Vasilescu a anunțat ieri că a decis, în urma unei discuții cu liderul PSD, Liviu Dragnea, să își retragă candidatura pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.