Marilena Rotaru, despre abuzul CNA la adresa Realitatea TV: Pericol de DICTATURĂ! Ce SALARII primea Radu Călin Cristea


Marilena Rotaru, despre abuzul CNA la adresa Realitatea TV: Pericol de DICTATURĂ! Ce SALARII primea Radu Călin Cristea

Jurnalista, documentarista și scriitoarea Marilena Rotaru critică în termeni duri, pe Facebook, recenta decizie a CNA vizând întreruperea emisiei postului anti-guvernamental Realitatea TV, avertizând că România se află sub un ”cod portocaliu de dictatură”.

De asemenea, Rotaru prezintă un scurt istoric al lui Radu Călin Cristea (”bogat în funcții interimare plătite supraponderal”), membrul CNA care s-a pretat să solicite impunerea acestei decizii incalificabile care calcă în picioare dreptul fundamental la libera exprimare.   

Podul.ro vă prezintă considerațiile Marilenei Rotaru.

”România: Cod portocaliu de dictatură

Spre sfârșitul anului 1990 se înființa în București un birou al postului de radio <Europa Liberă>, sub conducerea lui Radu Călin Cristea.

După un pelerinaj bogat în funcții interimare plătite supraponderal, semnalizând la dreapta și executând la stânga, omul <Europei Libere>, ajuns în CNA, amendează astăzi, alături de alți 5 membri ai aceluiași consiliu, libertatea de expresie, cenzurând emisia postului Realitatea TV, situându-se fără dubiu de partea agresiunii Jandarmeriei asupra manifestanților din 10 August 2018”, scrie Marilena Rotaru.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.