VIDEO Cum a dat George Simion cu oiștea-n gard când i-a caracterizat pe votanți: Majoritatea sunt "știrbi, bătrâni și dezinformați"


VIDEO Cum a dat George Simion cu oiștea-n gard când i-a caracterizat pe votanți: Majoritatea sunt "știrbi, bătrâni și dezinformați"

Pus să comenteze într-un interviu acordat pentru HotNews o serie de imagini cu persoane în vârstă care au spus că își pun speranța în partidul AUR, prezidențiabilul aurist George Simion i-a caracterizat pe aceștia, spunând că sunt "știrbi, bătrâni și dezinformați", "dar așa sunt majoritatea românilor". George Simion i-a insultat practic pe români, spunând că majoritatea sunt "dezinformați" și pe cale de consecință AUR îi poate duce cu zăhărelul electoral. 

Moderator: I-ați ascultat pe acești oameni și probabil că v-ați dat seama și de vârsta lor. Vă dați seama că-și spun toate speranțele în dvs. și vă dați seama cât de dramatic ar fi pentru ei să fie dezamăgiți. 

George Simion: De asta e important să nu-i dezamăgim. Știi, eu am 38 de ani. Eu puteam să fiu cam ce voiam eu să fiu, și când am terminat facultatea și când am terminat masterul. Puteam să am mulți bani. Puteam să am orice direcție în viață. Am pornit în lupta asta pentru că eu cred că trebuie o schimbare în România. Mulți îi vor lua în derâdere pe cei pe care i-au văzut în imagini, zicând că sunt știrbi, că sunt bătrâni, că sunt dezinformați. Dar așa sunt majoritatea românilor și eu cred că trebuie ajutați și va fi de datoria mea. 

Vedeți de la minutul 41:18 secvența video din interviul acordat joi, 24 octombrie, pentru HotNews:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.