Un avertisment de la Elon Musk: dacă Trump nu câștigă, acestea vor fi ultimele alegeri libere și corecte din SUA


Un avertisment de la Elon Musk: dacă Trump nu câștigă, acestea vor fi ultimele alegeri libere și corecte din SUA

Musk are dreptate. Toți americanii știu asta. De aceea îl urăsc socialiștii aproape la fel de rău ca pe Donald Trump. Iar în România, presa, capabilă doar să înghită propaganda fițuicii New York Times, îl ignoră.

Deci, ce a spus Musk?

„Foarte puțini americani își dau seama că, dacă Trump NU este ales, acestea vor fi ultimele alegeri. Dacă doar unul dintre 20 de imigranți ilegali devin cetățeni pe an, asta ar însemna aproximativ două milioane de noi alegători legali în patru ani.

Marja de vot în statele oscilante (swing states) este adesea mai mică de 20.000 de voturi. Nu vor mai exista swing states!

Odată ce întreaga țară va fi controlată de un singur partid, nu va mai exista nicio scăpare. Peste tot va fi ca coșmarul din centrul orașului San Francisco”!

Românii care, repet, sunt îndopați cu traduceri din propaganda socialistă, nu înțeleg alianța subterană dintre socialiștii americani, cu Kamala Harris în frunte, și dictaturile de stânga din America Latină. Închisorile din Venezuela s-au golit de sute de mii de deținuți, împinși în SUA, unde statele conduse de „democrați” le permit, în diverse formule, să voteze. Evident vor pune ștampila pe cei care i-au lăsat să intre în SUA și le oferă așa numite „safe havan”, care le permit să stea la hotel și să primească ajutoare sociale consistente pe cheltuiala contribuabililor americani. În California, de exemplu, nu se mai cere nici un act pentru a putea vota! Deci, nu te poți sui în avion, nu poți conduce, nu poți adopta un câine fără să prezinți un document de identificare, dar poți vota și decide astfel soarta SUA!

Focusați pe alegerile din țară, românii nu văd uriașa bătălie din SUA. Nu este o banală competiție Trump vs. Harris sau republicani vs. democrați. Este o luptă dură pentru menținerea democrației americane. New Yorker, o portavoce a stângii radicalizate, face apel la desființarea Constituției SUA. Ar vrea probabil să traducă Constituția lui Stalin. Soros junior, mai radical și mai stângist decât tatăl său, cumpără o rețea de 200 de radiouri pentru a-și amplifica propaganda. Google participă activ la cenzurarea știrilor pro-Trump, știri care devin aproape imposibil de găsit în căutările pe această platformă.

În paralel, stânga încearcă să-l elimine fizic pe Trump. Două tentative de a-l împușca, plus o lungă serie de procese declanșate de procurori soroșiști, care ar vrea să-l vadă sinucis în închisoare, înainte de alegeri. Este fără precedent! Pentru stânga radicalizată aceste alegeri sunt o bătălie decisivă purtată cu scopul de a distruge principalul bastion al democrației, Statele Unite ale Americii. Urmează restul statelor democratice.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.