Ioana Constantin: "Tinerii pe care îi țintește azi Geoană trebuie să știe cine e el de fapt! O funcție, fie ea și la NATO, nu spală cine a fost și e Geoană" / "Bate Vântu, Sorin Vântu..." / "Vanghelie aleargă și azi prin oraș să-i combine niște voturi și niște influențe"


Ioana Constantin: "Tinerii pe care îi țintește azi Geoană trebuie să știe cine e el de fapt! O funcție, fie ea și la NATO, nu spală cine a fost și e Geoană" / "Bate Vântu, Sorin Vântu..." / "Vanghelie aleargă și azi prin oraș să-i combine niște voturi și niște influențe"

Jurnalista Ioana Constantin îl critică aspru pe Mircea Geoană, ex-pesedistul care s-a perindat o vreme pe la NATO, iar acum râvnește la înalta funcție de președinte al României ca așa-zis candidat independent. Astfel, Ioana Constantin susține, printre altele, că fostul edil al Sectorului 5, Marian Vanghelie - condamnat în primă instanță la 11 ani și 8 luni de închisoare pentru abuz în serviciu și luare de mită - este angrenat în campania electorală a prezidențiabilului Mircea Geoană. 

În acest context, Ioana Constantin le atrage atenția tinerilor, țintiți electoral de Mircea Geoană, că "trebuie să știe cine e el de fapt, nu imaginea asta comercială de pe internet, de la evenimente".

"Geoană o ține din mojicie în mojicie, că așa e când ai o gândire bolovănoasă, de 'prostănac' condus de șmecheri. Foarte important să le spunem cine e Geoană și celor care erau foarte mici pe vremea când Președintele Traian Băsescu îl bătea de 2 ori pe Geoană:

Spa-ul lui Vântu, avionul lui Vântu, legăturile cu Vanghelie, cel cu care și-a făcut și partid, ceasurile lui Vanghelie (a, aud că Vanghelie aleargă și zilele astea prin oraș să combine oameni pentru Geoană), casa de la RAAPS, vizita la Moscova, banii fugarului interlop-azi în pușcărie Rizea, legăturile cu baronetul din PSD și cu șmecherii cu care împarte iahturi la petreceri, lecțiile de economie luate de la Vântu și 'câțiva tovarăși', cum povestește chiar Vântu, cumnatul fugar și lista e lungă-lungă. Tinerii pe care îi țintește azi Geoană trebuie să știe cine e el de fapt, nu imaginea asta comercială de pe internet, de la evenimente. A, și aud prin oraș de niște legături ale unui copil cu doamna coca (pentru cunoscători). O funcție, fie ea și la NATO, nu spală cine a fost și e Geoană.

Dovada că Geoană e tot ăla din 2009 e că Vanghelie aleargă și azi prin oraș să-i combine niște voturi și niște influențe. Nu merge poza asta de mare salvator: vine Geoană să renască România. Lasă-ne, mă! Dormi liniști. Vântu și șmecherii veghează. România n-are nevoie de salvatori ex-psd prăfuiți și mânjiți!", spune Ioana Constantin într-o postare publicată pe Facebook în cursul zilei de ieri. 

Într-o altă postare pe Facebook, Ioana Constantin readuce în atenție relația apropiată dintre Mircea Geoană și mogulul Sorin Ovidiu Vântu. 

"Am văzut că, dincolo de mitocănisme și niște mojicii ordinare, Geoană are probleme de memorie. Să-l ajutăm! 


Bate Vântu, Sorin Vântu și, ia uite, ce amintiri (din video-ul de mai sus -n .red.): 'Mircea Geoană îmi face una dintre vizitele obişnuite. De ce mă vizita? Simplu. Asistență pe zonă economică i-o dădeam eu împreună cu un alt grup de tovarăşi. Un om oricât de deştept ar fi nu le ştie pe toate. Noi îi asigurăm pregătirea pe partea economică pentru discursurile publice'. În jurul lui Geoană au gravitat mafioți, interlopi, pușcăriași. De la Vântu, la Rizea, la Vanghelie și la șmecherii cu care petrecea pe iahturi. Acum, să vii să ne spui că tu salvezi România, că renaști România… Hai, dormi liniștit! Vântu veghează", menționează Ioana Constantin. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.