Donează prin Revolut pentru echiparea dronelor ucrainene. Cât de eficient sunt folosite de Armata Ucrainei în operațiunile desfășurate împotriva invadatorilor ruși (VIDEO)


Donează prin Revolut pentru echiparea dronelor ucrainene. Cât de eficient sunt folosite de Armata Ucrainei în operațiunile desfășurate împotriva invadatorilor ruși (VIDEO)

În urmă cu câteva zile, a fost anunțat, în mod oficial, faptul că legendarul batalion ucrainean Azov, împreună cu alte unități ale Forțelor Armate Ucrainene, au eliberat aproximativ 3 kilometri pătrați din regiunea Donețk, lângă satul New York.

În momentul în care Brigada 12 Specială din cadrul Batalionului Azov fusese dislocată cu scopul de a efectua operațiuni defensive și ofensive în zona enunțată, situația de pe linia frontului era catastrofală.  

Cu toate acestea, datorită moralului ridicat, curajului și profesionalismului soldaților, Azov a reușit să stabilizeze situația, să recâștige controlul asupra unei părți din New York și să deblocheze alte forțe de apărare ucrainene care fuseseră încercuite de inamic.

În prezent, situația rămâne extrem de tensionată. Rușii lansează până la 15 atacuri zilnic în zona de responsabilitate a brigăzii. În ciuda bătăliilor extrem de dificile, soldații noștri țin apărarea și contraatacă cu succes.

Rușii au un avantaj semnificativ în materie de personal și echipament, reușind astfel să efectueze zilnic un număr imens de atacuri. Din păcate, multe din aceste atacuri au succes.  

Dar datorită eforturilor titanice ale armatei ucrainene, Ucraina există în continuare ca stat, ceea ce înseamnă că Europa (în special țările vecine ale Ucrainei) își menține modul de viață pașnic și normal.

Forțele de Apărare Ucrainene fac tot posibilul pentru a elibera teritoriile invadate de hoardele ruse, dar au nevoie de sprijinul nostru.  

Orice întârziere privind oferirea acestui sprijin vine cu un cost mare și nu este vorba doar de bani.

Astfel, vă adresăm rugămintea de a contribui la această campanie de strângere de fonduri pentru unitatea Azov. Sumele colectate vor fi folosite pentru achiziționarea consumabilelor (transmițătoare video, receptoare radio, sisteme de comunicații digitale) pentru echiparea dronelor FPV ucrainene, capabilități militare care ajută în mod direct soldații ucraineni să elimine hoardele ruse și echipamentele acestora, salvând astfel vieți ucrainene.

Iată cât de eficient sunt utilizate dronele:



Așadar, vă rugăm să sprijiniți forțele ucrainene, acestea asigurând un cer pașnic deasupra Europei și implicit deasupra României prin lupta pe care o duc. Încălcările sistematice ale spațiului aerian românesc de către dronele armatei ruse scot în relief necesitatea sprijinirii Ucrainei pentru a prevala împotriva invadatorilor.  

Obiectivul acestei campanii este de 4.385 de euro.  

Vom fi recunoscători pentru orice contribuție adusă respingerii invaziei ruse!  

AICI puteți accesa raportul privitor la modul în care au fost cheltuite sumele strânse în cadrul campaniei precedente.  

Unde puteți efectua donații:

1. Transfer prin WISE - https://wise.com/pay/me/ioans85

 

2. Transfer bancar via SEPA

IBAN - GB43CLJU00997181742795

BIC code - CLJUGB21

Beneficiar - NEPLII ANNA

 

3. Transfer bancar via SWIFT

IBAN - UA983220010000026205331766084

SWIFT/BIC code - UNJSUAUKXXX

Beneficiar - NEPLII ANNA

 

4. PayPal - [email protected]

 

5. Revolut

 

A. Revtag - @ioanmirceasavin

 

B. Varianta IBAN:

Transfer de Lei din România:

IBAN: RO94 BREL 0005 5045 7743 0100

Beneficiar: Ioan Mircea Savin

Banca: Revolut

 

C. Transfer de Lei din exteriorul României:

IBAN: LT14 3250 0538 6243 4327

BIC: REVOLT21

Beneficiar: Ioan Mircea Savin

Banca: Revolut

(IBAN-ul este de Lituania pentru că de acolo provine banca-mamă, dar contribuția ajunge direct în contul de donații)

 

D. Transfer de Euro din România sau din exterior:

IBAN: LT14 3250 0538 6243 4327

BIC: REVOLT21

Beneficiar: Ioan Mircea Savin

 

E. IBAN: LT14 3250 0538 6243 4327

BIC: REVOLT21

Beneficiar: Ioan Mircea Savin

 

F. Accesați link-ul revolut.me/ioanmirceasavin AICI

Cei care doresc să se alăture public, ca parteneri, acestui demers ne pot trimite un mail la [email protected].

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.