O lecție de la Trump pentru opoziția democratică: cum să vă păziți urnele de socialiștii hoți!


O lecție de la Trump pentru opoziția democratică: cum să vă păziți urnele de socialiștii hoți!

Alegerile din 9 iunie au fost fraudate masiv. Am uitat prea repede acest fapt, după nici două luni. Ce facem, stăm și ne plângem după ce alegerile au trecut, că Ciuma Roșie fură (și) voturi?

Nu trebuie să se întâmple asta. Le spun prietenilor mei din opoziția democratică din România: bateți-vă! Soluții sunt, chiar și într-o Românie condusă de hoți de profesie. 

Aici, în Statele Unite, republicanii și Donald Trump nu au uitat cum au fost furați la alegerile din 2020. Presa socialistă din SUA scrie că această afirmație este falsă. Crede că, dacă repetă de sute de mii de ori o minciună, lumea o va crede. NU reușesc. Nu doar că electoratul consideră că alegerile din 2020 au fost fraudate – o arată sondajele – dar Trump a învățat lecția și are un plan.

La ora la care citiți acest text, Partidul Republican din SUA recrutează cel puțin 100.000 de observatori, dar mai degrabă spre 200.000, care să păzească urnele/procesul de numărare a voturilor la alegerile din 2024. Nu este o simplă recrutare, în care cetățeanul X se înscrie pe o listă și se prezintă la secția de vot în ziua alegerilor. 

De întregul proces se ocupă Lara Trump, co-președinte al Partidului Republican. Voluntarii vor urma mai multe cursuri de instruire. În ziua alegerilor, va fi funcțională o linie specială la care acești voluntari vor putea apela avocații republicani pentru a relata problemele cu care se confruntă.

Este un efort fără precedent.

Bineînțeles, așa-zișii democrați – niște staliniști – sunt turbați de furie pentru că eforturile lor de a fura se vor ciocni de această opoziție. Nu am dubii, asta nu-i va împiedica să încerce să fraudeze și aceste alegeri, dar cu siguranță nu le va fi prea ușor. Iar după ce Trump va câștiga și va fi reinstaurat statul de drept, e foarte posibil să răspundă penal. 

Asta face Trump, acum. Nu e „rocket-science”, sunt măsuri de bun simț. Asta ar trebui să facă și opoziția democratică din România! Toți liderii opoziției democratice știu că, acum, observatorii din secțiile de votare din mediul rural și orașe mici sunt controlați de primar. Acesta „distribuie”, de facto, aceste poziții, plătite cu 200 de lei pe zi – bani buni în localitățile sărace. 

Studiu de caz: cum a reușit UDMR să ia voturi în Teleorman sau Olt sau alte județe roșii? Având dreptul la observatori în toate secțiile de votare din țară, și-a vândut locurile către primarii PSD, care le-au distribuit propriilor oameni, fericiți că iau un pumn de bani. În schimb, domnii primari au avut grijă ca UDMR să ia zeci sau sute voturi în localități în care nu trăiește picior de maghiar – cel mai probabil furând de la opoziție. 

De ani buni, UDMR și PSD fură astfel voturi. Presa a constatat anomalia voturilor UDMR din Oltenia, câțiva lideri din opoziție au explicat hoția, dar totul s-a oprit aici. Nu este suficient, nu trebuie să acceptăm cu resemnare distrugerea democrației. Încă mai este timp ca măcar o parte din fraudele electorale ale Ciumei Roșii să fie demontate și oprite.

Sper ca la ora la care acest articol va fi publicat, Dreapta Unită să fi ieșit din vacanță și să se pregătească de confruntarea cu gruparea infracțională denumită Ciuma Roșie.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.