Contrar celor susținute de propaganda rusă, Putin este cel ce anihilează de fapt populația de slavi est-europeni din afara Rusiei, dar și din însăși Rusia. Tendința devine și mai clară când e pusă în contextul crizei demografice cu care se confruntă statul agresor


Contrar celor susținute de propaganda rusă, Putin este cel ce anihilează de fapt populația de slavi est-europeni din afara Rusiei, dar și din însăși Rusia. Tendința devine și mai clară când e pusă în contextul crizei demografice cu care se confruntă statul agresor

Dictatorul Vladimir Putin, prin războiul dus împotriva Ucrainei, poartă o campanie de distrugere a slavilor est-europeni. Criminalii de la Kremlin acuză aberant așa-zisul "occident colectiv" de acest lucru, însă, în realitate, Putin și gașca sa sunt cei ce genocidează ucrainenii și trimit, în Ucraina, la moarte sigură, zeci de mii de ruși. În condițiile catastrofei demografice din Rusia, Putin va deveni, chiar și peste generații, cel mai mare dușman nu numai al ucrainenilor, ci și al rușilor. Războiul din Ucraina reprezintă o veritabilă bombă cu ceas pentru Rusia. 

După începerea războiului genocidar al Rusiei împotriva Ucrainei am auzit numeroase aserțiuni propagandistice lansate de criminalii de la Kremlin, de acoliții săi, dar și de unele cercuri kremlinopate din Occident, precum că pe conștiința așa-zisului "occident colectiv" ar sta moartea a mii de oameni, atât civili și apărători ucraineni, cât și ocupanți ruși.

Fumigenele propagandiștilor ruși și pro-ruși se înmulțeau pe măsură ce armata invadatoare a Rusiei suferea (și continuă să sufere) pierderi colosale de personal pe toate fronturile, în timp ce lansa (și lansează) atacuri criminale și fără nicio noimă asupra clădirilor rezidențiale, spitalelor, grădinițelor și a altor obiective civile, ucigând mii de ucraineni nevinovați.

Ca să-și scuze diletantismul propriei armate, să explice de ce militarii ruși mor ca muștele și să-și acopere crimele de război din Ucraina, genocidarii de la Kremlin au inventat narațiunea "occidentului colectiv care omoară slavii est-europeni", în acest caz pe ucraineni și ruși. Respectiva narațiune a pătruns inclusiv în spațiul public din România, fiind propagată de Diana Șoșoacă și alți extremiști pro-ruși, inclusiv de la AUR.

În realitate, singurul măcelar al slavilor est-europeni, adică și al propriului popor, este criminalul de război Vladimir Putin, omul care a declanșat războiul împotriva Ucrainei, un război pe care rușii se încăpățânează să-l continue la nesfârșit. Din ordinele sale directe sunt uciși civili și copii ucraineni, apărători ucraineni, și, ceea ce trebuie subliniat, e că sunt trimiși la moarte sigură în Ucraina, cu zecile de mii, bărbații ruși. În Ucraina, Putin este adesea comparat cu Hitler în privința tendințelor sale de a anihila, prin acest război, slavii est-europeni. (sursa: AICI și AICI).

Și mai grav pentru ruși este că acest război criminal împotriva Ucrainei constituie o bombă cu ceas pentru Rusia însăși. În condițiile catastrofei demografice din Federația Rusă, exodul populației fiind uriaș, mortalitatea depășind natalitatea, iar zeci de mii de bărbați aflați în vârsta fertilității mor degeaba în Ucraina, mulți dintre ei fără a lăsa urmași – devine foarte limpede că doar Putin și gașca sa, și nimeni altcineva, se fac vinovați de aceste dezastre interne și externe.  

Putin va deveni, chiar și peste generații, cel mai mare dușman nu numai al ucrainenilor, ci și al rușilor, adică al tuturor slavilor est-europeni (da, și al belorușilor - belorușii îl consideră dușman pe Putin pentru faptul că i-au transformat, cu ajutorul marionetei Lukașenko, într-o colonie rusească în care nu mai există nici limba și nici cultura proprie - mai multe detalii AICI și AICI).  

Gândiți-vă că în așa-zisul Ortodoxtan multe dintre popoarele non-rusești, aparținătoare mai ales de confesiunile islamice, NU înregistrează sporuri demografice negative. Același lucru nu se poate spune despre regiunile europene, occidentale ale Rusiei (inclusiv cele de la frontiera cu Ucraina), acolo unde locuiesc adevărații ruși care pot fi identificați fiziologic ca slavi răsăriteni sau est-europeni, și care, având în vedere războaiele inutile ale dictatorilor de la Kremlin, ar putea dispărea ca națiune.  

Între timp, demografii ruși trag semnalul de alarmă și spun că pentru a menține populația la 146 de milioane de persoane, Rusia trebuie să atragă o medie de 390.000 de migranți anual timp de 80 de ani. În scenariul negativ, va fi nevoie de circa 1,1 milioane de migranți anual. (sursa: AICI)

Așadar, așa-zisul "slavofil" Vladimir Putin este în realitate un dușman al slavilor est-europeni. Prin războiul genocidar împotriva Ucrainei el genocidează ucrainenii și pune o importantă piatră la temelia dispariției slavilor est-europeni care au mai rămas în Rusia. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.