SNSPA este o Antena3 a mediului academic. Ar fi un bun moment pentru desființarea acestei "universități"?


SNSPA este o Antena3 a mediului academic. Ar fi un bun moment pentru desființarea acestei "universități"?

Cei doi prădători sexuali sociologi de la SNSPA sunt și "vedete" Antena3. Le ofereau și victimelor șansa să devină "vedete". Deloc surprinzător, SNSPA este o Antena3 a mediului academic. Altfel spus, o instituție impostoare, care are treabă cu învățământul exact cât are televiziunea lui Dan "Felix" Voiculescu cu presa.  

SNSPA a apărut ca program postuniversitar, pe model francez, și a apoi a devenit o universitate fantomă, care imită Universitatea București. Acolo există deja Facultate de Sociologie, Facultate de Științe politice, există Comunicare și Studii de gen. Și Administrație publică există în alte școli.  

SNSPA a fost de la început o impostură, fără nici o justificare a înființării, ca universitate separată. Nu oferă nimic original.

Deloc surprinzător, șeful instituției este fostul rector al celei mai mari escrocherii din istoria învățământului românesc: Academia de Științe ale securității naționale. Un fals sinistru, înființat de "doctorul" Gabriel Oprea. A funcționat (mai funcționează oare?) ca o imitație a veritabilei Academii române. O mare rușine.  

Faptul că Pricopie este șef la SNSPA la a patrulea mandat (din două câte prevede legea) iarăși nu este surprinzător. A fost reales cu 90%.  

Știau toți în ce impostură sunt. La fel cum, se pare, cu mărturii din ce în ce mai multe, că știau de cei doi abuzatori. De foarte mulți ani. Și nu a folosit aura "progresistă" la nimic, s-au făcut că plouă, pe model "tradițional".

Sa ne amintim că un decan de acolo a girat, cu prestigiul "universitar", lovitura de stat împotriva lui Traian Băsescu. Și el este "vedetă" Antena3. Și gestionează formarea în "științe politice".

Ar fi un bun moment pentru desființarea acestei "universități"?

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.