Elon Musk spune că fiul său, Xavier, a fost ucis, la figurat, de virusul woke. Miliardarul american declară război extremiștilor de stânga care promovează procedurile de schimbare a sexului pentru minori: "Ar trebui să meargă la închisoare!"


  • ACP
  • Jul 23, 2024 19:07
  • 772
Elon Musk spune că fiul său, Xavier, a fost ucis, la figurat, de virusul woke. Miliardarul american declară război extremiștilor de stânga care promovează procedurile de schimbare a sexului pentru minori: "Ar trebui să meargă la închisoare!"

Miliardarul Elon Musk a atacat public, în cursul zilei de luni, procedurile de schimbare a sexului pentru minori, spunând că a fost păcălit să permită unuia dintre fiii săi să fie supus unor astfel de proceduri, iar astfel acel fiu a fost "ucis" de virusul ideologic care promovează procedurile cu pricina. 

Proprietarul Tesla și SpaceX a vorbit despre problemele fiului în cauză într-un dialog purtat cu renumitul psiholog Jordan Peterson, transmis în direct pe rețeaua X și preluat de Daily Wire, în care au discutat despre copiii care sunt vizați de practica "diabolică" a schimbării de sex de către anumiți medici.  

"Dacă permitem să se întâmple definitiv asta copiilor de 10-12-14 ani, e ceva ce vor regreta foarte mult după aceea", a spus Musk.

"Îngrijirea de afirmare a genului", a explicat Musk, reprezintă "un eufemism teribil".

"Este vorba de fapt despre mutilarea și sterilizarea copiilor. Este malefic. Sunt luați copii care sunt cu mult sub vârsta de consimțământ. E foarte posibil ca adulții să manipuleze copiii care au o criză de identitate reală, făcându-i să creadă că sunt de genul greșit", a continuat Musk. 

Întrebat de Peterson de ce discută aceasta problemă, Musk a explicat că fiul său, Xavier, care s-a luptat cu disforia de gen, se identifică acum ca fiind fată.  

"Ei bine, i s-a întâmplat unuia dintre băieții mei mai mari. Practic, am fost păcălit să semnez documente pentru unul dintre băieții mei mai mari, Xavier. Acest lucru a fost cu adevărat înainte să înțeleg ce se întâmplă, iar noi aveam COVID, așa că a existat multă confuzie. Și mi s-a spus că Xavier s-ar putea sinucide", a relatat Musk.

Peterson a replicat că nevoia schimbării de sex "a fost o minciună încă de la început".

"Niciun clinician de încredere nu a crezut vreodată asta. Nu a existat niciodată vreo dovadă în acest sens și, de asemenea, dacă există o rată de sinucidere mai mare, motivul este depresia și anxietatea care stau la bază și nu din cauza disforiei de gen. Și fiecare clinician nenorocit știe asta, dar sunt prea lași ca să iasă și să spună asta", mai spus Peterson pe un ton ridicat.

Musk a continuat discuția spunând că "este incredibil de rău" pentru el. 

"Și sunt de acord cu tine că oamenii care promovează acest lucru ar trebui să meargă la închisoare. Am fost păcălit să fac asta. Nu mi s-a explicat că blocanții pubertății sunt de fapt medicamente de sterilizare", a adăugat miliardarul american.

"Mi-am pierdut fiul, în esență. Ei o numesc 'deadnaming' dintr-un motiv. Motivul pentru care ei o numesc 'deadnaming' este pentru că fiul cuiva a murit, așa că fiul meu, Xavier, a murit, ucis de virusul woke. Astfel, am jurat după aceea că voi distruge virusul woke", a conchis Musk. (sursa: Daily Wire)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.