Retragerea lui Biden arată disperarea neomarxiștilor. Cartoful umblător a dus lumea în pragul celui de-al treilea război mondial


Retragerea lui Biden arată disperarea neomarxiștilor. Cartoful umblător a dus lumea în pragul celui de-al treilea război mondial

Retragerea lui Joe Biden din cursa prezidențială din SUA, ca să folosim un eufemism pentru aruncarea la gunoi a cartofului umblător care a dus lumea în pragul celui de-al treilea război mondial, arată disperarea neomarxiștilor de peste baltă în încercarea de a păstra butoanele și a nu scăpa din mână procesul de sărăcire și imbecilizare prin spaimă a omenirii. 

Presiunile exercitate asupra dementului pe care l-au menținut în fereastra Casei Albe ca să încaseze dividendele miliardarilor cu agenda demonică au dat roade, la o săptămână după ce planul A eșuase. Dacă nu l-ai omorât pe Trump, fă-i naibii vânt pe scările de la Casa Albă semi-mortului pe care l-ai împăiat ca lider al lumii libere, nenorocind partea sănătoasă a planetei! Nu?

Cum vor primi acest puci al partidului democrat liderii statelor aliate și dușmane ale Americii, dat fiind că leguma va continua să fie președinte al SUA pentru încă 6 luni, într-o perioadă în care durerea în cur a Washingtonului ucide sute de mii de nevinovați într-o lume abandonată dictatorilor ucigași? Ce autoritate va mai avea rebutul politic cărat cu Air Force One pe la negocierile din acest răstimp? Se va opri planeta pentru revizie tehnică în acest interval? Bagă iar un virus, un lockdown, o gaură în ozon, vreo amprentă de carbon, ceva?

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.