Birchall: "Gorghiu a mușamalizat faptul că, acum câteva săptămâni, a pierdut aducerea în țară a fugarului Ionel Arsene! De ce nu a făcut această informație publică?!"


Birchall: "Gorghiu a mușamalizat faptul că, acum câteva săptămâni, a pierdut aducerea în țară a fugarului Ionel Arsene! De ce nu a făcut această informație publică?!"

Candidata independentă la alegerile prezidențiale, Ana Birchall, a acuzat-o marți, 16 iulie, pe ministra Justiției, Alina Gorghiu, că a mușamalizat recent un eșec imens, respectiv a eșuat în ceea ce privește aducerea înapoi în România, din Italia, a fostului baron local pesedist, Ionel Arsene, care a ocupat funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț și a fugit din țară după ce a fost condamnat la 6 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru trafic de influență.

"Ministrul Justiției la braț cu infractorii? Acoperă Alina Gorghiu infractorii?

Așa se pare dacă te uiți cum Alina Gorghiu a ținut ascuns de ochii publicului faptul că, acum câteva săptămâni, a pierdut aducerea în țară a fugarului Ionel Arsene, fostul președinte al Consiliului Județean Neamț, după ce instanța din Bari a refuzat, din nou, predarea lui.  

Responsabilă pentru acest eșec este doamna Gorghiu care a devenit specialistă în a se lăuda cu găinarii prinși, în timp ce marii mahări fugari scapă, se lăfăie în vilele cumpărate din banii furați de la noi și râd în nas autorităților din România.  

Care autorități? Care stat?  

Îi solicit de urgență Alinei Gorghiu să spună dacă este adevărat că a pierdut iar extrădarea lui Ionel Arsene. Și dacă e adevărat, să ne spună de ce nu a făcut această informație publică.

Suntem Noi și Ei, oameni buni. Noi plătim taxe și ne facem treaba cinstit și Ei, clanuri politice și infractori, laolaltă, care își bat joc de noi și munca noastră", a scris Birchall într-o postare publicată pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.