Frauda din alegeri înseamnă lovitură de stat. Americanii au o garanție a unui „stat liber”: au arme!


Frauda din alegeri înseamnă lovitură de stat. Americanii au o garanție a unui „stat liber”: au arme!

Cel puțin un milion de voturi s-au furat la aceste alegeri. Este estimarea unor amici, experți în alegeri, care știu să „citească” datele: voturi anulate sau procese verbale greșit completate și care nu se „închid în cheie”. Numărul voturilor anulate, la alegerile pentru Parlamentul European, a fost dublu față de 2019. La o secție de votare din Germania, 85% din voturi erau anulate!!! Chiar crede cineva că așa ceva este posibil? În România, au fost secții unde s-au anulat între 40 și 60% din voturi.

Dar faptele sunt deja cunoscute. Ciuma Roșie a avut un plan: a comasat două alegeri complet diferite, cu câte cinci voturi – primar, președinte de consiliu județean, consiliu local, consiliu județean și Parlamentul European – ca să genereze haos și confuzie. Pe fondul haosului organizat – da, haos organizat - de dublul pensionar special Toni Greblă, șeful Autorității Electorale Permanente (AEP), s-a furat în disperare.  Poate în 20 mai 1990, când s-a votat tot în ziua în care credincioșii ortodocși sărbătoresc Duminica Orbului, exact ca la 9 iunie 2024, sa fraudat la aceleași dimensiuni sau mai mari.

De ce și-au permis PSD și PNL să fure în așa hal, deși acum câțiva ani Liviu Dragnea a fost condamnat pentru fraudă electorală? Fiindcă Justiția este capturată de Ciuma Roșie, iar hoții care conduc România nu mai au nici o frică.

De ce scriu acum când orice om de bună credință a realizat frauda uriașă? Pentru a vă avertiza: va urma un jaf fără precedent! Hoția a crescut în România oricum, de când Iohannis a adus PSD-ul la putere și au îngropat DNA-ul. Dar acum va fi ca pe vremea invaziilor tătarilor și a lăcustelor: vor pustii țara. Nu au de ce să se teamă! Dacă poți fura un milion de voturi fără să pățești nimic, ce te mai poate opri? Până și Înalta Curte de Casație și de Justiție a fost ocupată de PSD, prin Lia Savonea.

Ce-i de făcut? Încă mai avem două rânduri de alegeri, iar eu îmi păstrez optimistul. Dar, pe termen lung, vă repet un sfat pe care l-am mai oferit.

Amintiți-vă ce scrie în Constituția SUA: „O Miliție bine orânduită, fiind necesară pentru siguranța unui Stat liber, dreptul poporului de a deține și purta arme nu va fi îngrădit”! 

Pentru siguranța unui stat liber, da? Românii trebuie să aibă arme.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.