EXCLUSIV SURSE Balamuc în PSD Bacău! Ivancea a sărit la gâtul baronului Benea: "M-ai obligat să-l iau pe Limbă și ăsta ne-a omorât campania!"


EXCLUSIV SURSE Balamuc în PSD Bacău! Ivancea a sărit la gâtul baronului Benea: "M-ai obligat să-l iau pe Limbă și ăsta ne-a omorât campania!"

Tensiunile sunt din ce în ce mai mari în filiala PSD Bacău. Mai sunt doar câteva ore până la alegeri și liderii partidului au început deja să se acuze reciproc pentru eșec

"Mi l-ai băgat pe cap pe Limbă (Lucian Bogdănel, fostul prefect propus pentru funcția de viceprimar - n.red.) și ăsta ne-a omorât campania!", i-a urlat recent Valentin Ivancea baronului roșu Dragoș Benea, potrivit surselor Podul.ro. 

Ivancea este nemulțumit deoarece Bogdănel e cunoscut ca un personaj controversat în Bacău. Este celebru pentru relațiile cu femei căsătorite – precum actuala relație în care a luat o mamă de lângă propriul copil, dar și pentru petrecerile unde bea exagerat de mult și se apucă să amenințe pe toată lumea, de la chelneri la prietenii de pahar.

Ivancea are deci dreptate să spună că "Limbă" i-a distrus campania. Acesta are o imagine extrem de proastă în instituțiile publice din Bacău. Sursele noastre din Consiliul Județean spun că s-a obișnuit să înjure subalternii și să arunce asupra lor vini închipuite.

Pesediștii din Bacău ne-au transmis că Limbă, un fost jurnalist mediocru, se află în spatele unei pagini de Facebook unde se folosesc termeni golănești la adresa competitorilor politici. Inițial cei din PSD au apreciat mizeriile promovate de Bogdănel, însă treptat au înțeles că aceste mizerii îndepărtează electoratul neutru care nu apreciază acest stil specific mai degrabă golanilor și interlopilor.

De altfel, Benea și Ivancea i-au cerut lui Bogdănel ca în ultima parte a campaniei să nu mai iasă pe stradă și să nu mai interacționeze cu cetățenii. Ivancea s-a temut că stilul său golănesc îi îndepărtează pe votanți de PSD.

Filiala PSD este acum ruptă în mai multe bucăți. O mare parte dintre pesediști au decis să nu se prezinte la vot, în speranța că un rezultat prost va face ca Gabriel Vlase să îl înlocuiască cât mai repede pe autoritarul Benea, așa cum Podul a informat pe surse încă de acum 3 săptămâni. Oamenii s-au săturat de 12 ani de teroare, de amenințări și de șantaje cu dosare.

Atmosfera în PSD Bacău este mai degrabă una de expectativă. Majoritatea simt că vremurile se schimbă dar în același timp se tem să aleagă ferm o tabără. Așa că majoritatea aleg calea de mijloc – fie nu se prezintă la vot, fie merg, dar își anulează votul.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.