Daniel Uncu, despre ofensiva propagandistică a "ideologiei curcubeu": "Când ajungi în grădinițe și încerci să explici că băiețeii își pot schimba sexul de la 4 ani, atunci avem o problemă"


Daniel Uncu, despre ofensiva propagandistică a "ideologiei curcubeu": "Când ajungi în grădinițe și încerci să explici că băiețeii își pot schimba sexul de la 4 ani, atunci avem o problemă"

Participând la o dezbatere organizată recent la Biblioteca Națională a României de think tank-ul studențesc SSWP, vicepreședintele partidului Alternativa Dreaptă, Daniel Uncu, candidat la alegerile europarlamentare ce vor avea loc pe 9 iunie, a abordat, printre altele, tematica agendei politice referitoare la minoritățile sexuale. 

În acest context, Daniel Uncu a atras atenția că vizarea copiilor, prin propagandă, de către unele segmente ale comunității LGBT, în unele cazuri de la vârste fragede, respectiv în grădinițe, reprezintă o problemă ce intră "în conflict cu ceea ce înseamnă sănătatea publică". 

"În ceea ce privește problematica LGBT, eu, în calitate de conservator și clasic liberal, spun astfel: statul nu poate interveni în această chestiune. Atât timp cât tu, la tine între patru pereți, îți gestionezi relațiile cum vrei tu, nu este problema mea, nu e problema statului. Statul nu are ce căuta între cei patru pereți ai cetățeanului plătitor de taxe și impozite. Însă, în momentul în care, ca membru al comunității LGBT ieși în stradă, ajungi prin ONG-uri (...) în grădinițe și încerci să explici la nivel de discurs public, ranforsat politic, că lucrurile nu prea stau așa și că băiețeii își pot schimba sexul de la 4 ani, indiferent de ceea ce vor părinții și de logica naturală, atunci avem o problemă și intri în conflict cu ceea ce înseamnă sănătatea publică a unei națiuni", a zis Daniel Uncu. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.