Socialiștii de la Casa Albă l-au linșat pe Trump cu mijloacele unui Putin. Revolta mocnește, țara e mai divizată ca niciodată


Socialiștii de la Casa Albă l-au linșat pe Trump cu mijloacele unui Putin. Revolta mocnește, țara e mai divizată ca niciodată

Chiar și democrații moderați recunosc: condamnarea lui Trump este o sinistră farsă judiciară. Acuzațiile împotriva lui au fost aduse de un procuror sponsorizat de familia Soros, procuror care lasă constant să scape hoții și bandiții care terorizează New York-ul. Acest procuror și-a făcut campanie pe promisiunea că-i va face dosar penal lui Trump.

Judecătorul care va da sentința a donat bani pentru Biden, în 2020, și pentru campania „Stop Republicans”. „Stop republicans”, da?

Juriul: 12 democrați pur sânge, care se îndoapă cu știri de la cea mai agresivă propagandă socialistă.

Ce șanse avea Trump? Nici una!

În mod normal – o spun statisticile judiciare, nu eu – fapte precum cele de care este acuzat Trump se sancționează cu o amendă. Foarte rar se ajunge la proces penal și, și mai rar, la condamnări cu închisoarea – când există circumstanțe agravante.

Dar pe Trump îl vor la pușcărie. Și nici asta nu va fi suficient, fiindcă va câștiga și de acolo. Îl vor mort. Îl vor „sinucis”.  Nu cred că America a fost atât de divizată, în ultimii 150 de ani, ca acum.

De ce? Fiindcă regimul socialist a fost un eșec apocaliptic, dar nu vrea să plece de bună voie de la putere, după alegeri libere.

Inflația a distrus veniturile familiilor de americani, circa zece milioane de ilegali au trecut granița – mulți dintre ei, criminali și violatori care acum terorizează locuitorii SUA – iar politica externă catastrofală a lui Biden a dus la izbucnirea a două conflicte militare majore, conflicte care putea fi prevenite.

Americanii vor ca socialiștii să plece de la Casa Albă. Dar ei nu vor și se agață de putere așa cum face Putin în Rusia: au implantat în Justiție oamenii lor și-i folosesc împotriva opoziției.

Acest regim de țară bananieră a rupt America în două. De o parte minoritatea socialistă care-l urăște orbește pe Trump. Ură pură, isterică și încrâncenată. De cealaltă parte o majoritate care vrea ca SUA să redevină ce a fost, adică o democrație, o țară liberă și o mare putere militară și economică.  Vă spun: americanii înțeleg că, dacă trec cu vederea farsa judiciară împoitriva lui Trump, mâine oricine va putea păți la fel. Ne vor lua drepturile, ne vor lua armele, ne vor spune ce să mâncăm și ce avem voie să spunem. Dar americanii au dovedit, în 250 de istorie, că știu să se apere de tirani!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.