EXCLUSIV Cum jumulește mafia PSD Spitalul Județean Bacău: bucătarul pesedistului Ivancea primește un salariu lunar "faraonic", de 17.000 de lei net, din partea spitalului! În tot acest timp, pacienții se plâng de mesele sărăcăcioase pe care le oferă unitatea medicală


EXCLUSIV Cum jumulește mafia PSD Spitalul Județean Bacău: bucătarul pesedistului Ivancea primește un salariu lunar "faraonic", de 17.000 de lei net, din partea spitalului! În tot acest timp, pacienții se plâng de mesele sărăcăcioase pe care le oferă unitatea medicală

Controlat în cea mai mare proporție de Partidul Social Democrat, sistemul medical din România a fost și este tărâmul unor anomalii inimaginabile care ajung în cele din urmă să ucidă cu duiumul pacienți ce puteau fi salvați de un sistem funcțional, în care resursele sunt cheltuite chibzuit. Un exemplu elocvent din arhitectura sistemului putred pesedizat este cel al Spitalului Județean Bacău, aflat în subordinea președintelui PSD al consiliului județean, Valentin Ivancea, personaj din cauza căruia managementul eficient al resurselor unității medicale cu pricina pare că reprezintă un subiect SF, respectiv lipsește cu desăvârșire, domnind, în majoritatea cazurilor, dezmățul financiar pe banii băcăuanilor plătitori de taxe și impozite, ceea ce într-un final, e în detrimentul direct al sănătății lor și le pune viața în pericol. Astfel, în timp ce pacienții au parte de un regim alimentar din ce în ce mai sărăcăcios, iar din spital lipsesc medicamente și suplimente de bază, cum ar fi Controloc și banala vitamina C, bucătarul-șef al unității medicale, instalat de PSD pe post în urmă cu peste 1 an, beneficiază de un salariu, putem spune, de-a dreptul "faraonic". 

Conform surselor Podul.ro, bucătarul Vlad Floarea primește un salariu net de 17.000 de lei lunar,, iar cuantumul (care nu este făcut public pe site-ul SJU Bacău, dat fiind faptul că plata se efectuează în baza unui contract de colaborare, iar instituția nu e obligată să asigure transparentizarea) devine și mai insultător la adresa bunului simț atunci când luăm act de modul în care sunt tratați pacienții. 

În timp ce Vlad Floarea avea parte de articole elogioase, în presa locală aservită politic, fiind lăudat pentru presupusa capacitate de a le asigura pacienților o nutriție sănătoasă, bogată în nutrienți, la un cost relativ redus, pe rețelele sociale își strigau oful persoanele internate la Spitalul Județean Bacău. La 3 luni după osanalele ce i se aduceau în presă bucătarului pesedistoid, o viitoare mămică, internată la Maternitatea din cadrul Spitalului Județean Bacău, posta, în luna august 2023, pe rețelele sociale, micul dejun pe care l-a primit, atrăgând atenția asupra nutriției sărăcăcioase puse la dispoziție de instituția medicală. (sursa: Ziarul de Bacău)

Vedeți foto:

Cu ce meniuri se lăuda în presă, cu nerușinare, bucătarul lui Ivancea: 

În plus față de cele expuse mai sus, menționăm că, potrivit surselor Podul.ro, Vlad Floarea participă la chefurile date de Valentin Ivancea, unde este responsabil cu pregătirea meniului ce include și purcei la proțap. Și, desigur, drept recunoștință pentru privilegiile faraonice ce i s-au pus pe tavă pe linie de partid, Vlad Floarea s-a transformat într-un agent electoral al președintelui Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, așa cum puteți observa și în următoarea imagine. 

Nu în ultimul rând, subliniem că acest personaj, căruia i se pare normal să primească 17.000 de lei lunar din bani publici în timp ce pacienții au parte de tratamente inumane în Spitalul Județean Bacău, suferă de o lăcomie ieșită din comun. Concret, individului în cauză nu i se pare suficientă suma faraonică primită de la PSD-SJU Bacău, ci își desfășoară concomitent activitatea de bucătar și în mediul privat, pacienții fiind pe o poziție inferioară pe lista de priorități a bucătarului pesedistoid. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.