Cioloș 1% insistă cu legalizarea a 3 grame de droguri. Am o veste pentru Cioloș și partidul lui roz cu sclipici


Cioloș 1% insistă cu legalizarea a 3 grame de droguri. Am o veste pentru Cioloș și partidul lui roz cu sclipici

Cioloș 1% insistă cu legalizarea a 3 grame de droguri. Am o veste pentru Cioloș și partidul lui roz cu sclipici: drogatul-criminal Vlad Pascu a fost prins la 13 ani cu 0,39 grame de canabis. S-a închis dosarul. 5 ani mai târziu l-au prins cu 0,68 grame, s-a închis dosarul pentru că, ce să vezi, costa prea mult, domnule, dosarul față de 0,68 grame. Un an mai târziu, Pascu drogat rangă a omorât doi tineri - pe Roberta și Sebastian.

Țara asta e sufocată de droguri, copiii consumă droguri de la școala generală, avem elevi dealeri, suntem țară de consum și de producție, nu mai suntem țară de tranzit.

România are o problemă uriașă cu drogurile. Uriașă. De la droguri de mare risc până la cristale și alte pastile colorate (la propriu) care distrug destinele copiilor. Festivalurile noastre sunt o piață uriașă pentru dealeri. Din România, au plecat 30.000 de livrări cu substanțe dopante. Portul și vămile sunt uși deschise. Mai mult, Poșta și firmele de curierat, în spatele secretului corespondenței, au devenit cărăuși pentru traficanți.

Pentru domnul Cioloș, pe care de data asta nu s-a mai găsit nimeni să-l numească ceva pe oriunde și acum trebuie să candideze pentru 1%, e simplu: zice că-i încărcăm pe tineri cu dosare penale de la vârsta asta. A, sigur, mai bine îi omorâm.

*Abia aștept să mă corecteze colegii lui, nu e legalizare, e dezincriminare. Da, sigur, diferență majoră... (consultați AICI declarația lui Cioloș)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.