Spații pentru sex în grădinițe, conform unui proiect ”educațional” înaintat Senatului din Berlin. Abominațiile activistului pedofil Helmut Kentler, care, timp de 30 de ani, a plasat intenționat copiii abandonați de pe străzi în locuințele unor pedofili prezentați drept ”părinți adoptivi”


  • ACP
  • Mar 1, 2024 21:19
  • 1576
Spații pentru sex în grădinițe, conform unui proiect ”educațional” înaintat Senatului din Berlin. Abominațiile activistului pedofil Helmut Kentler, care, timp de 30 de ani, a plasat intenționat copiii abandonați de pe străzi în locuințele unor pedofili prezentați drept ”părinți adoptivi”

Proiectul unui program educațional nou pentru preșcolari, care presupune formarea unor spații de experiență sexuală în grădinițe, în care copiii să poată câștiga experiențe sexuale cu ei înșiși și cu alți copii, a fost respins în urmă cu câteva zile de Senatul din Berlin. 

„Programul educațional de la Berlin pentru centre de zi și îngrijire de zi” afirma că „preșcolarii își descoperă propriile organe genitale, le explorează intens și doresc să împărtășească aceste experiențe cu alți copii. Le place să se joace și să-și descopere corpul, de exemplu prin jocuri de rol sau de mișcare”

Proiectul propunea, printre altele, apariția unor „spații de experiență individuală” pentru ca cei mici să „se bucure de sentimente de plăcere în propriul corp”

Secretarul de stat pentru Tineret și Familie din Berlin, Falko Liecke (din partea CDU), a declarat însă, pentru publicația Die Tagespost, că „în grădinițele din Berlin nu vor exista în mod expres camere separate pentru explorări sexuale educaționale pentru copii și, de asemenea, nu vor exista alte concepte educaționale sexuale ghidate sau gratuite”

Liecke a explicat că „acest concept a fost transmis la nivelurile de specialitate ca parte a unui proces de lucru care nu fusese încă finalizat și acum a fost retras. Aș dori să precizez că acest document de lucru nu va fi inclus în programul educațional de la Berlin sub această formă. Acest lucru nu corespunde deloc cu ideile noastre despre o misiune educațională prietenoasă copiilor”.

Referitor la realizarea proiectului, secretarul de stat a explicat: „Suntem conștienți că recomandările de acțiune pe care le-am primit din partea sectorului științific reprezintă o altă perspectivă, dar nu împărtășim în mod expres aceste puncte de vedere și nu vom include aceste recomandări în cadrul programului educațional de la Berlin pentru centrele de zi” – detalii AICI.  

Anterior, publicația germană Junge Freiheit a raportat despre un proiect educațional care circula deja în instituțiile de învățământ și care solicita înființarea de camere sexuale, astfel încât copiii de la 3 până la 6 ani să poată trăi și „sentimente de plăcere sexuală”

Die Tagespost spune că proiectul a fost respins odată cu publicarea raportului despre activitatea abuzatorului și activistului pedofil Helmut Kentler (foto jos) în sistemul de protecție a copiilor și tinerilor din Berlin. 

Raportul Kentler evidențiază rolul Administrației Senatului din Berlin, în special al Oficiului de Stat pentru Protecția Tineretului din Berlinul de Vest, în rețeaua germană de pedofili

Mai mult, el menționează felul în care „atât actorii din educația științifică socială, cât și din educația sexuală au creat discursuri care sunt și astăzi prezente și pot fi descrise ca moduri de ascundere a violenței sexuale în protecția copilului și a tinerilor”. 

Kentler condusese timp de 30 de ani, începând de la sfârșitul anilor '60, un experiment care plasa intenționat copiii abandonați de pe străzi în locuințele unor bărbați despre care se știa că sunt pedofili, unii chiar cu condamnări pentru acest fapt, care ar fi trebuit să le devină ”părinți adoptivi” – detalii AICI.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.