VIDEO Șoșoacă zbiară în Piața Victoriei că e vizată de 34 de dosare penale pentru înaltă trădare: "Trădare pentru că am relații economice cu o țară?! Foarte curând o să avem graniță cu Rusia!"


VIDEO Șoșoacă zbiară în Piața Victoriei că e vizată de 34 de dosare penale pentru înaltă trădare: "Trădare pentru că am relații economice cu o țară?! Foarte curând o să avem graniță cu Rusia!"

Înconjurată duminică seară, în Piața Victoriei din București, de câțiva fanatici care ascultau gură-cască și aprobau toate inepțiile pe care le spunea, senatoarea ex-AUR Diana Șoșoacă a zbierat, printre altele, că este vizată de 34 de dosare penale pentru înaltă trădare pe fondul conexiunilor sale cu Rusia. 

"Trădare pentru că am relații economice cu o țară?", a urlat Șoșoacă pe subiect. 

Mai mult, senatoarea ex-AUR a început să zbiere că România o să aibă "foarte curând" graniță cu Rusia. 

Șoșoacă: În pandemie m-au înjurat, m-au cenzurat, m-au flituit, m-au pus la stâlpul infamiei cu tot ce am spus eu. S-a adeverit? 

Fanaticii, în cor: DAAA!

Șoșoacă: Tot! A început războiul între Rusia și Ucraina. Am spus lucruri care acum s-au adeverit?

Fanaticii, în cor: DAAA!

Șoșoacă: Am 34 de dosare penale pentru înaltă trădare, pentru că am fost în vizită la Ambasada Rusiei. De-al dracu' m-am mai dus și acum. Ce să vezi? Am avut discuții foarte interesante cu domnul ambasador al Chinei și al Azerbaidjanului, pe care altfel eu nu le pot avea. Și cu domnul Valery Kuzmin! Ce s-a întâmplat? Acum au apărut toți ăștia care o fac pe analiștii politici, de tinichea, care spun că "Vai, se încheie pacea!". De când vă spun că în spatele cortinei se negociază pentru pace și că o să ajungem să ne pierdem și teritoriile pe care le avem?! Țin să vă mai spun ceva și țineți minte ce vă spun! Foarte curând o să avem graniță cu Rusia! Ce o să faci, Ciolacule?! Ce o să faci, Iohannis?! Ne bagi în război? Păi suntem vai de mama noastră! Nici armată nu mai avem! 

Fanatică din mulțime: Să meargă el!

Șoșoacă: Să meargă, dar știi cum o să meargă? O să meargă cu capul plecat și o să ne vândă. N-avem nevoie de așa ceva! Noi acolo trebuie să mergem cu capul sus.

Fanatic din mulțime: Cu demnitate!

Șoșoacă: Cu demnitate și onoare și impunem noi condiții! De ce? Pentru că poziția noastră geostrategică ne permite. Dacă noi aveam inteligență - noi adică idioții ăștia de la putere, că eu am avut-o - să ținem legătura cu toate părțile, aveam acum altă soartă. Știți cum e Rusia? E ceva atât de imens încât Europa ar putea să producă non-stop numai pentru ei. Și ce să vezi? Ar avea lumea de muncă. Spune cineva de trădare pentru că am relații economice cu o țară?!

Vedeți video: 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.