VIDEO Șoșoacă a deraiat complet: "Președintele Chinei a studiat ASE în România și e vorbitor de limba română"


VIDEO Șoșoacă a deraiat complet: "Președintele Chinei a studiat ASE în România și e vorbitor de limba română"

Deraind pe noi culmi, parcă pentru a testa care este limita credulității propriului electorat, senatoarea ex-AUR Diana Șoșoacă a declarat, într-un live făcut pe Facebook, în data de 22 octombrie, de propagandistul Luis Lazarus, că dictatorul Chinei, Xi Jinping, a studiat la Academia de Studii Economice în România și, mai mult decât atât, cunoaște limba română. Convinsă de cele spuse, Șoșoacă a adăugat că "cei mai buni specialiști ai Chinei sunt formați în România". În altă ordine de idei, senatoarea s-a pretat, din nou, la a face cea mai sulfuroasă propagandă rusă. 

 

Redăm declarația senatoarei Diana Șoșoacă: "În acest timp în care Ciolacu zboară de la Kiev la Tel Aviv (de fapt Ciolacu a fost mai întâi la Tel Aviv, apoi la Kiev - n.red.), în acel timp Viktor Orban se duce în China, invitat special atenție! Este o palmă cumplită dată de China României, care i-a întors fundul Chinei. Noi care...inclusiv președintele Chinei a studiat Academia de Studii Economice în România și e vorbitor de limba română. Cei mai buni specialiști ai Chinei sunt formați în România și sunt vorbitori de limbă română. Viktor Orban face o mișcare fantastică, se duce în China, se întâlnește cu președintele Chinei și se întâlnește și cu Putin! Cele două mari puteri care formează BRICS-ul, o nouă mare putere mondială. Și v-am spus de nu știu când: lăsați partea economică! Este acoperirea armatei, un fel de NATO care se numește BRICS! Și o să ne ia dracu' pe toți pentru că România nu înțelege că poate juca un rol esențial și să fie o mare putere". 

Vedeți video: 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.