Moartea indecenților în țara inocenților


Moartea indecenților în țara inocenților

La moartea lui Păunescu, emoții, flori, regrete, mare porc, dar ce poet!

La moartea lui Șora, emoții, flori, regrete, mare comunist, dar ce gânditor!

La moartea lui Stolnici, emoții, flori, regrete, mare turnător, dar ce boier!

La moartea lui X, emoții, flori, regrete, mare canalie, dar ce lume nerecunoscătoare!

Confuzia ar fi cel mai slab cuvânt folosit aici pentru logodna forțată între discernământul etic și zisa iertare creștinească, primul fiind suspendat, iar a doua aflată în cură de obezitate voluntară.

Pe scurt, suntem la nivel de repere, de valori, de memorii și percepții, zona gri prin excelență între fostele blocuri ale războiului rece, o deltă mocirloasă în care se întâlnesc apele sărate ale durerii cu cele dulci ale unei libertăți nefolosite. Inclusiv pentru a ne limpezi chipul moral.

RIP cel de azi și în cauză!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.