Tucker Carlson pe Twitter: spre furia progresiștilor, platforma lui Musk devine o platformă a libertății de expresie și este profitabilă!


Tucker Carlson pe Twitter: spre furia progresiștilor, platforma lui Musk devine o platformă a libertății de expresie și este profitabilă!

De la bun început am să fiu onest și am să vă spun de ce scriu acest articol: ca să chem cât mai mulți români care iubesc libertatea de expresie să devină activi pe Twitter. Stimați prieteni, Facebook este o rețea îmbătrânită, controlată de progresiști care iubesc cenzura și urăsc libertatea de expresie și oamenii de dreapta. Trăiește din inerție, dar se destramă.

De TikTok nu are sens să discutăm: acolo este China comunistă plus cea mai jalnică tabloidizare. 

În schimb, Twitter se redescoperă și progresează. 

Când Elon Musk a cumpărat această rețea socială, a fost urlet de durere și furie din partea stângii. De ce? Fiindcă, de facto, neomarxiștii dominau și controlau rețelele sociale importante, plus Google. Iar asta s-a văzut cel mai clar în 2020, când au cenzurat brutal articolele despre corupția familiei Biden și pur și simplu l-au interzis pe Donald Trump. În același an, progresiștii au câștigat alegerile din SUA într-un mod extrem suspect, dar, din nou, au interzis și au cenzurat, pe rețelele „lor” orice discuție despre fraudele evidente. 

Musk a spart cvasimonopolul stângii progresiste asupra rețelelor sociale și a permis libertatea de expresie. De aceea l-au urât și îl urăsc progresiștii: fiindcă stânga nu mai controlează informația. Elon Musk nu era adversarul tipic al neomarxiștilor, chiar el spunea că a votat, adesea, cu „democrații”. Dar avea acest uriaș defect în ochii sorosistilor care „vor să destrame țesătura lumii civilizate” (ca să-l citez chiar pe Musk): prețuia libertatea de expresie.

Iar rezultatele se văd: Tucker Carlson, alungat de la Fox News, este acum pe Twitter! Și vor veni și alții. Marile companii care vând publicitate sau retras, în 2022, de pe Twitter în fața uriașei presiuni a stângii. Acum, revin pe această rețea socială. Twitter crește, se redescoperă și este profitabilă. 

Mai sunt câteva date interesante pe care aș vrea să le ia în considerare prietenii mei români, dacă se gândesc să devină activi pe Twitter. În primul rând, 48% dintre cei care au cont pe Twitter folosesc această rețea ca să se informeze! Eu cred că procentul va crește și este foarte important ca să spargem minciunile stângii, și din SUA, și din România. În al doilea rând, circa jumătate din cei care postează pe Twitter sunt Generația Z (născuți între 1997 și 2002), deci rețeaua aceasta nu va „îmbătrâni” prea repede. 

Se apropie anul 2024 și va urma o bătălie electorală urâtă, și-n SUA, și-n România. Stânga – din nou, și-n România, și-n SUA – se teme că o înfrângere nu se va termina în opoziție, ci la pușcărie, fiindcă o justiție liberă va sancționa dur corupția. Dar, va trebui să câștigăm. Și, în acest scop, trebuie să ne batem ca adevărul să ajungă la alegători.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.