Fuhrerul de la Moscova și-a înscenat un atentat cu petardă


Fuhrerul de la Moscova și-a înscenat un atentat cu petardă

Kremlinul se autovictimizează și declară că atacul cu dronă a fost „un atentat la viața președintelui” și „un act terorist”, rezervându-și dreptul să se răzbune, când, unde și cum consideră Putler de cuviință. 

Ce ticăloși! Vă dați seama, în ce hal au degradat serviciile secrete ale lui Patrușev, dacă nu au putut să însceneze ceva mai credibil. Au procedat la fel de caricatural ca și în cazul exploziilor de la Tiraspol, când „teroriștii invizibili” au atentat la viața generalului de paie Krasnosielski. Până și prietenul celor din Kremlin – Hitler – a incendiat reichstagul în 1933 ceva mai convingător.

Mă văd nevoit să cred că dacă Lavrov o ruga pe Zaharova să se joace de-a focul, ea chiar ar fi putut să incendieze Kremlinul cu tot cu Medvedev. Bine că nu s-a apucat, fiindcă ar fi declarat, desigur, că R.Moldova e de vină, ea i-a forțat pe Șor și Dodon să aprindă Kremlinul, contra grațiere. 

Și când te gândești că în acel cuib de criminali și descreierați de la Kremlin, se află valiza nucleară, chiar te apucă jalea de mizeria și degradarea în care a ajuns o populație de 145 de milioane de ostateci exaltați, care vor „să salveze lumea”. Sic transit gloria mundi!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.