Autoritățile române trebuie să lămurească de urgență suspiciunile de FSB-ism ce planează asupra lui George Simion, șeful AUR. Serviciile secrete românești ce au de spus? Apelul diplomatului și constituționalistului Radu Carp


Autoritățile române trebuie să lămurească de urgență suspiciunile de FSB-ism ce planează asupra lui George Simion, șeful AUR. Serviciile secrete românești ce au de spus? Apelul diplomatului și constituționalistului Radu Carp

Acum, după ce serviciile secrete din Ucraina și unionistul Anatol Șalaru (fost ministru al Apărării în R.Moldova) au dezvăluit că patriotardul George Simion s-a întâlnit cel puțin o dată cu rezidentul FSB din Cernăuți, diplomatul și constituționalistul Radu Carp solicită autorităților române, pe Facebook, să lămurească de urgență toate aceste suspiciuni care planează asupra șefului AUR. 

De ramarcat că George Simion NU mai neagă întâlnirea, dar nici nu lămurește public această problemă. Teza că am avea de-a face cu o așa-zisă ”conspirație anti-Simion” a serviciilor secrete ucrainene NU stă în picioare, întrucât șeful AUR e intrezis de amar de vreme în R.Moldova și în Ucraina chiar în temeiul acelor legături otrăvitoare. De asemenea, o vedem cu toții, George Simion NU a condamnat și nici nu condamnă invazia genocidară a Rusiei în Ucraina, dar e promotor fără absențe al tuturor narațiunilor rusești rostogolite în spațiul românesc. 

Vă prezentăm comentariile lui Radu Carp:

”Suspiciunile la adresa lui George Simion trebuie lămurite urgent de autoritățile statului. Existența acestor legături cu inamicii României este un fapt grav. 

Liderul AUR a ocolit cu grație răspunsul la întrebări directe în această privință, ceea ce confirmă parțial aceste suspiciuni.

 Nu pot fi tolerate în România comportamente care acceptă influența Federației Ruse în politica internă”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.