Progresiștii reîncălzesc o veche minciună: Trump va abandona Europa. Facts: republicanii au demolat URSS, socialiștii se gudurau pe lângă Putin


Progresiștii reîncălzesc o veche minciună: Trump va abandona Europa. Facts: republicanii au demolat URSS, socialiștii se gudurau pe lângă Putin

În evidentă lipsă de idei, socialiștii din SUA încearcă să sperie lumea cu cu o minciună că Trump va ceda în fața lui Putin și-l va lăsa să ocupe Ucraina. Fals. Ne-am mai bătut cu această minciună, dar fiindcă ea a fost reîncălzită, o facem din nou.

Scriu în primul rând pentru prietenii din România, fiindcă știu că o prea mare parte din presa de acolo se limitează să traducă și să înghită propaganda socialistă de la New York Times sau CNN. Ca să fiu clar de la început, vă spun că CNN chiar este Antena 3, aici, în SUA: nu oferă informație, ci isterie anti-republicană și mai ales anti-Trump anti-poporului american. 

Dragi prieteni români, în primul rând ar trebui să vă uitați pe datele publice: cine a consolidat prezența militară americană în România? În primul rând, vă reamintesc că scutul antirachetă de la Deveselu a fost o inițiativă a președinților Bush și Băsescu! Un republican și un președinte cu adevărat de dreapta, da? 

Și, dacă facem puțină istorie, să ne amintim că președintele democrat Roosvelt – manevrat de comuniștii din administrația sa – i-a permis lui Stalin să facă ce vrea în Europa de Est – în timp ce președintele republican Ronald Reagan este cel care împins URSS-ul în faliment și a eliberat Europa de Est. 

În mandatul președintelui Trump, prezența forțelor americane în Estul Europei a crescut constant. Președintele Trump s-a opus Nord Stream 2. Sleepy Joe, manevrat de progresiști, a dat verde acestui proiect, care submina Ucraina și Polonia.

După opinia mea, faptul că Joe Biden a dovedit că este un președinte slab – la convorbirile directe cu Putin, dar și prin acceptarea Nord Stream 2 – a contribuit la decizia Kremlinului de a ataca Ucraina. Dacă la Casa Albă era un președinte puternic, precum Donald Trump, Putin nu risca un război. 

Ce se petrece acum? Alegătorii din SUA cer un lucru firesc: ca ajutoarele transmise Ucrainei să nu alimenteze grupările corupte din această țară. Și foarte bine fac, fiindcă, iată, chiar administrația de la Kiev a concediat demnitari suspecți de corupție și a relansat, pe timp de război, lupta cu hoția la vârf. 

Republicanii ajută, de fapt, Ucraina, cerându-i să acționeze împotriva grupărilor corupte, care deturnează resurse ce ar trebui să ajungă la militarii de pe front. 

Nimic din ceea ce am scris nu e vreun secret, dar, din păcate, trebuie să pierdem timp cu minciunile unei stângi înnebunite de spaima că Trump se întoarce la Casa Albă. Sunt isterici, agresivi și pregătiți chiar să folosească statul de drept – FBI și câțiva procurori progresiști pentru a-l opri. Nu vor reuși. Se va întoarce la Casa Albă și le va demola planurile de a aduce lumea sub cizma egalitarismului, a sărăciei planificate, a cenzurii și a terorii de stat. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.