Seidler o demolează pe Șoșoacă pe tema proiectului de lege prin care vrea ca România să anexeze teritorii din Ucraina: "Mă mir că dânsa nu s-a dus în istorie înainte de Retragerea Aureliană"


Seidler o demolează pe Șoșoacă pe tema proiectului de lege prin care vrea ca România să anexeze teritorii din Ucraina: "Mă mir că dânsa nu s-a dus în istorie înainte de Retragerea Aureliană"

Deputatul USR Cristian Seidler a atras atenția marți, în emisiunea jurnalistei Ioana Constantin de la B1TV, că senatoarea ex-AUR Diana Șoșoacă, prin proiectul de lege prin care vrea ca România să anexeze teritoriile din Ucraina ce se aflau cândva în componența României interbelice, urmează exact linia Kremlinului. 

Pentru a evidenția absurditatea acestui proiect de lege care denunță "Tratatul de bună vecinătate și cooperare dintre România și Ucraina", Cristian Seidler a precizat că este de mirare că Diana Șoșoacă nu s-a dus și mai mult înapoi în istorie.

"Mă mir că dânsa nu s-a dus în istorie înainte de Retragerea Aureliană. Mă mir cum nu vede pericolul eventual să ne atace Italia, să-și recupereze provinciile romane, respectiv cine știe ce alte dobitocenii de acest tip", a ironizat-o Seidler pe Șoșoacă. 

Ioana Constantin: Ce facem cu propaganda aceasta a Rusiei din Parlamentul României? 

Cristian Seidler: Este potențată în mod intenționat această doamnă și în general propaganda putinistă în România prin timpii care li se acordă nu doar în Parlamentul României, ci și la televiziunile de casă. Intenționat se face acest lucru. Iar fenomenul a fost scăpat de sub control. Șoșoacă nu este singură și nu e nebună. Este foarte calculată și are exact aceeași agendă de propagandă precum o are Kremlinul. De fapt ceea ce propune dânsa prin această lege este încălcarea ordinii juridice europene, internaționale. E exact ceea ce face Putin în Ucraina. Este exact pe aceeași linie propagandistică. Mă mir că dânsa nu s-a dus în istorie înainte de Retragerea Aureliană. Mă mir cum nu vede pericolul eventual să ne atace Italia, să-și recupereze provinciile romane, respectiv cine știe ce alte dobitocenii de acest tip. Dar atenție! Nu este o nebună, e foarte calculată, face pe nebuna dacă vreți, dar este foarte calculată și e exact pe linia Rusiei. Este exact trompeta Rusiei în Parlamentul României. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.