Campanie umanitară: Radu Hossu strânge fonduri pentru a dota un spital din Cernăuți cu ambulanțe noi. Etnicii români au nevoie de acțiuni concrete, nu de gogoșile patriotarde ale AUR! Cum puteți dona


Campanie umanitară: Radu Hossu strânge fonduri pentru a dota un spital din Cernăuți cu ambulanțe noi. Etnicii români au nevoie de acțiuni concrete, nu de gogoșile patriotarde ale AUR! Cum puteți dona

În timp ce AUR se folosește de subiectul minorității românești din Cernăuți doar pentru a alimenta propaganda rusă pe fondul războiului pe care Kremlinul îl duce la scară largă împotriva Ucrainei de peste 1 an, adevărații patrioți întreprind, fără zgomot patriotard, acțiuni concrete care să-i ajute pe respectivii etnici români. 

Este și cazul lui Radu Hossu, deja celebrul autor al rezumatelor foarte bine închegate privind desfășurarea războiului și activist civic care și-a asumat totodată misiunea de a-i sprijini prin campanii de strângere de fonduri pe civilii și militarii ucraineni. Din donațiile a mii de cetățeni români, acesta a strâns peste 460.000 de euro.

Acum, Radu Hossu are nevoie de ajutorul dvs. pentru a reuși să achiziționeze ambulanțe pentru spitalul multidisciplinar din Cernăuți.

Redăm în cele ce urmează informațiile despre modalitatea prin care puteți efectua donații: 

"Astăzi lansez 'Salvare pentru Ucraina' și din nou am nevoie de ajutorul vostru! (Vă rog citiți cu atenție până la final)

- Acum două zile am primit o cerere din partea spitalului multidisciplinar din Cernăuți de ajutorare cu Salvări. Spitalul are 8 clădiri, 300 de paturi și ambulanțele arată ca cele din prima poză.

Pentru cei care vor să doneze pentru a cumpăra ambulanțe ca cea din ultima poză pentru mai multe spitale sau pentru a repara ambulanțele spitalelor (cum apare și în cererea care îmi este adresată de la Cernăuți), o poate face aici și în următoarele moduri:

1. Varianta IBAN:

Transfer de Lei din Romania:

IBAN: RO89 BREL 0005 5067 7555 0100

Beneficiar: Radu Hossu

Adresa: Zizinului 61, Brașov. Cod Poștal (e irelevant) 500400.

Banca: Revolut/LibraBank

---------‐--------

Transfer de Lei din exteriorul României:

IBAN: LT05 3250 0087 1322 0725

BIC: REVOLT21

Beneficiar: Radu Hossu

Adresa: Zizinului 61, Brașov. Cod Poștal (e irelevant) 500400.

Banca: Revolut

(Unde vedeți IBAN-ul de Lituania, este datorită Revolut, căci așa e Banca, însă contribuția ajunge la mine)

-----------------

Transfer de Euro din Romania sau din exterior:

IBAN: LT05 3250 0087 1322 0725

BIC: REVOLT21

Beneficiar: Radu Hossu

Adresa: aceeași de mai sus.

-----------------

IBAN: LT05 3250 0087 1322 0725

BIC: REVOLT21

Beneficiar: Radu Hossu

2. ATENȚIE la varianta B! Varianta Revolut direct din Revolutul dumneavoastră personal:

A. Accesați link-ul https://revolut.me/raduhossu

În cazul în care primiți o eroare, urmați varianta B sau C.

B. În cazul în care transferul se face din SUA sau alte țări externe UE, este nevoie să-mi adăugați numărul de telefon. Pentru astă vă rog să-mi scrieți în privat, din motive de securitate personală, nu o să pun numărul public aici, ci doar în privat.

C. Dacă aveți revolut, folosiți revtag-ul (username-ul) @raduhossu

Donația poate fi de 1 euro, de 10 sau de 1000 de euro (preferabil și mai mult. Glumesc). O ambulanță ca cea din ultima imagine, care a fost importată și vândută în România fluctuează de la 15 la 25 de mii de euro, iar eu îmi doresc să ajungem să ducem un convoi de mai multe ambulanțe să ajutăm cât mai multe spitale care au nevoie de reparații pentru salvările pe care le au acum în dotare.

Știu că se vor supăra mulți auriști că noi nu suntem ultra-naționaliști și uite că-i ajutăm pe românii din Cernăuți, dar asta e. Noi facem treabă.

- Campania 'Salvare pentru Ucraina' va fi deschisă până pe 24 martie. De ce doar până atunci? Pentru că în ultima săptămână voi face actele și cel târziu la începutul lui aprilie le voi livra. Așa am promis și spitalului din Cernăuți.

- Nu aveți posibilitatea să donați? Nicio problemă: distribuiți acest mesaj astfel încât să ajungă la cât mai multă lume doritoare să ajute practic la salvarea vieților oamenilor care acum sunt sub o invazie ilegală, imorală, ilegitimă și lipsită de motiv din partea rusiei.

Slava Ukraini!".

Cererea formulată de spitalul multidisciplinar din Cernăuți: 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.