Când politicienii n-au curaj să distrugă mafia din Poliție, este o singură soluție: lăsați românii să aibă arme și să se apere singuri!


Când politicienii n-au curaj să distrugă mafia din Poliție, este o singură soluție: lăsați românii să aibă arme și să se apere singuri!

Ianuarie 2023, un local – o „taqueria” – din Houston. Un individ mascat intră în local și, sub amenințarea unei arme, jefuiește clienții. Unul dintre aceștia, scoate o armă, îl împușcă pe hoț, recuperează banii furați și îi restituie. Case closed, chiar dacă radicalii vor să-l vadă arestat pe cel care și-a apărat proprietatea și viața. Pentru comunitatea locală, clientul care a oprit jaful este un erou. Legal, situația este clară, aici, în Texas: clientul avea tot dreptul să folosească forța letală pentru a-și apăra viața. 

Jefuitorul împușcat era un recidivist. Prin dispariția sa, statul Texas a fost scutit de procese și bani pierduți cu paza și cazarea infractorului. Familiile victimelor sale din jafuri precedente spun că era și mai bine dacă era oprit acum zece ani când a omorât un om. 

Acest caz spune tot ce aș avea de spus: lăsați românii să se apere singuri, dacă poliția coruptă nu poate face asta! În Statele Unite se petrece deja asta: după ce activiștii de stânga (Partidul Democrat) au cerut fie desființarea poliției, fie reducerea masivă a fondurilor alocate, au explodat vânzările de arme de foc. În 2021 a fost un record, în 2022 s-au vândut ceva mai puține, dar tot la un maximum al anilor anteriori. Tot ce au reușit socialiștii de la Casa Albă cu tentativele lor de a desființa poliția și de a abroga amendamentul doi la Constituția SUA – cel referitor la dreptul de a purta arme – a fost să-i convingă pe americani să se înarmeze până în dinți. 

În România este și mai rău: poliția este hipercoruptă și lașă, în fața adevăraților criminali. Nici nu mai vin cu exemple, le știți mai bine decât mine: avem nenumărate situații în care polițiștii sunt mână în mână cu bandele locale de interlopi. Acum câteva zile urmăream o filmare incredibilă: un interlop cu mașină de lux l-a îmbrâncit pe polițistul de la rutieră care-l oprise și și-a luat actele din mașina acestuia. Polițistul, speriat, a închis ușa mașinii și a fugit. 

Ce să facă cetățenii români când această poliție trebuie să-i protejeze? Eu îi sfătuiesc să nu stea precum oaia priponită, uitată la marginea pădurii și așteptând lupul. Vine sau nu vine? Miorița, unde ciobanul pare că își acceptă soarta cu resemnare, e o poezie minunată, dar românii nu trebuie să aștepte ca infractorii să le dea în cap. Înarmați-vă! Legea vă pune piedici? Făceți din acest subiect o temă de campanie și cereți schimbarea legii. Așa îi vom vedea pe politicienii de dreapta, curajoși: vor susține liberalizarea regimului de posesie a armelor. 

Dragi prieteni, când părinții fondatori ai SUA au protejat, prin Constituția SUA, dreptul de a purta arme, ei au știut că garanția legii fundamentale nu sunt politicienii, armata, poliția sau Guvernul! Dreptul de port armă este principala măsură de protecție, poate singura garanție a Constituției.

De aceea vă spun: 

– Garanția libertății presei nu sunt poliția, politicienii, armata, CCR, DNA sau Guvernul.

– Garanția libertății de exprimare și a democrației nu sunt poliția, politicienii, armata, CCR, DNA sau Guvernul.

– Garanția că corupția va fi ținută sub control nu sunt poliția, politicienii, armata, CCR, DNA sau Guvernul.

Cetățenii înarmați, deciși să-și apere drepturile, aceasta este garanția democrației și a unui stat care lucrează spre binele contribuabililor săi, nu împotriva lor. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.