Petre Daea a sforăit în direct la Antena 3. Reacția Ministrului: ”Eu nici noaptea nu dorm!”


Petre Daea a sforăit în direct la Antena 3. Reacția Ministrului: ”Eu nici noaptea nu dorm!”

În vreme ce Rusia omora copii în Ucraina, demolând blocuri de locuințe prin Dnipro, tov. Petrică, ministrul agriculturii la seceră și ciocan, făcea nani cu sforăituri la teve. Pentru ”specialiștii în știri” de la Antena 3, faza reprezintă un nou maxim de performanță într-ale ”jurnalismului”. Nu oricine se poate mândri cu faptul că face emisiuni atât de atractive încât îi adorm invitații în timpul ”dezbaterilor”. Momentul a devenit rapid viral pe rețelele sociale, fiind distribuit masiv de internauți. Prețioasă este și reacția prezentatoarelor TV din platoul Antena 3 CNN, care a întrerupt rapid legătura, nu care cumva să cauzeze contractului generos prin care postul condus de Mihai Gâdea este alimentat de PSD cu bani proveniți din fondurile de stat pentru finanțarea partidelor politice. 

https://www.youtube.com/shorts/muNLtURE8oc

Oficialul guvernamental a fost sunat și întrebat de realizatoarea Antena 3, Gina Vacariu, despre soarta fermierilor români, amenințați de faliment, în contextul prețurilor scăzute ale cerealelor din Ucraina. Când legătura telefonică i-a fost transferată lui Daea, de la capătul firului s-a auzit respirația unui om care doarme și chiar sforăie: „Ne auziți, domnule ministru? Refacem legătura”, a reacționat prezentatoarea TV după câteva secunde de nedumerire. Secvența a apărut și pe TikTok, unde s-a viralizat rapid.

Ulterior acestui episod demn de cascadorii politici ai râsului, ministrul Petre Daea a negat ideea că ar fi sforâit în direct, la Antena 3, acuzând postul TV că vrea să facă audiență pe seama lui. „Ei vor să facă rating și pe somn. Și pe sforăit. Eu nu dorm nici noaptea, darămite ziua. Cum să adorm? Cine știe unde or fi dat ei telefon? Ei vor să facă rating pe sforăit? Să caute sforăitul atunci. Nu merită să comentez așa ceva. Este dincolo de imaginația mea”, a declarat Petre Daea pentru Libertatea.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.