O clasă politică de compradori. Boicotul devine obligatoriu


O clasă politică de compradori. Boicotul devine obligatoriu

După ce a zis ăla că nu e bine cu boicot mie îmi pare că devine obligatoriu boicotul. Bun, eu unul boicotam fără să știu că boicotez de ani de zile, că am plecat de la băncile austriece de muuuultă vreme.

De fapt ăla ne-a spus că avem o clasă politică de compradori. Sau cozi de topor, dar compradorii sunt un tip special de jivine, vedeți istoria Chinei din secolul al XIX lea. Sclavi ce cu umilință lanțul înconvoaie. 

Cu mulți ani în urmă după ce am întrebat un ministru dacă vor fi renegociate redevențele domnul ministru a zbierat ca la jugănire și apoi l-a sunat pe patronul ziarului la care lucram să-l roage să mă dea afară. Omul era în simbrie la habsburgi, cum să renegocieze?!?

Așa și ăștia de acum, sunt puși pe sârmă, ca niște cotarle din Oltenia. Încep să hămăie, își iau o cizmă-n bot, bagă coada-ntre picioare și scheaună cu urechile tuflite. Să nu uitați să mergeți la vot, că votul vostru contează.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.